Eveniment-Social

Sicane imobiliare intre Primaria Iasi si fostul prefect

Publicat: 03 mart. 2013

Razboiul dintre municipalitate si fostul prefect Dragomir Tomaseschi a ajuns la etapa sicanelor imobiliare. Solcitarea alocarii, pe baza unui contract de inchiriere, a unui spatiu pentru Partidul Forta Civica, al carei sef de filiala este la Iasi Tomaseschi, a fost respinsa fara drept de apel de catre USL-istii din Primarie.
Singura entitate care a mai primit un raspuns negativ din partea municipalitatii a fost Asociatia Liga Suporterilor Ieseni „Legione Azzura”, care si-a reinoit anul acesta solicitarea alocarii unui spatiu pentu un sediu, facuta in 2010. In timp ce Partidul Forta Civica si asociatia suporterilor nu au primit spatii, in cazul mai multor ONG-uri si asociatii s-au luat decizii de amanare a pronuntarii definitive a unui raspuns. Potrivit viceprimarului Marius Danga, alocarea unui spatiu a fost amanata in cazul solicitarilor depuse de Asociatia Nationala de Prevenire a Imbolnavirii si de Sprijin a Pensionarilor de Boala, Asociatia Smart ID, Partidul Verde, Partidul Ecologist Roman si de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Iasi.
„Raspunsul negativ la solicitarea Partidului Forta Civica este motivat de lipsa spatiilor disponibile corespunzatoare”, a opinat viceprimarul Marius Danga, membru in comisia care a impartit spatiile Primariei.loading...

Adauga un comentariu