Magazin

SIDA, una din marile MINCIUNI ale medicinei?

Publicat: 14 feb. 2015
1

De mai bine de 30 de ani, SIDA a ocupat topul listei celor mai infricosatoare boli ale planetei

Ulterior, omenirea s-a confruntat cu noi amenintari: gripa porcina ori aviara iar panica a fost, din nou, semanata in mentalul colectiv. Cu toate acestea, unde sunt milioanele de morti pe care le „promiteau” aceste morti? Sau, unde e Africa parasita ca urmare a extinderii virusului?, sunt intrebarile pe care le ridica scepticii.

„Nu cred ca SIDA este incurabila. Sistemul imunitar slabit este o problema care ne bantuie de 200 de ani. Poate fi rezolvata. Virusurile aflate in sangele celor care au SIDA nu reprezinta cauza acestei boli, ci tocmai o consecinta a imunodeficientei. Oamenii cred ca SIDA nu poate fi vindecata, deoarece in anii ’80, doi doctori, americanul Robert Gallo si francezul Luke Montanye, au reusit sa convinga lumea ca aceasta boala este cauzata de „virusul deficientei imunitare umane” (HIV). Totusi, acest virus nu poate fi identificat in corpul omenesc.

Vezi si ALERTA in grupul fetelor anchetate in dosarul de PROSTITUTIE. Una dintre TINERE, banuita ca are HIV

Pacientii bolnavi de SIDA sunt diagnosticati prin teste care identifica in sange anticorpi, si nu HIV. Diagnosticarea HIV seropozitiva socheaza deaorece promotorii SIDA au convins pe toata lumea ca pacientii infectati cu acest virus vor muri mai devreme sau mai tarziu din aceasta cauza, boala fiind incurabila”, a declarat Gor Shirdel, doctor in medicina (Irlanda), care a vindecat doi oameni de „boala secolului„.

Vezi si Iata de ce trebuie consumat usturoiul pe stomacul gol

Mai mult, Robert Willner, autorul cartii „Deceptia Mortala, s-a injectat singur cu sangele unui pacient infectat cu HIV si nu a ramas infectat dupa. A declarat ca a vrut sa puna astfel capat celei mai mari minciuni din istoria medicinei, potrivit observator.tv.

„SIDA este asociata cu zeci de boli care nu sunt legate direct de ea. Nicio persoana nu a murit, propriu-zis, de SIDA. Este doar o afacere profitabila pentru marile companii farmaceutice si pentru organizatiile medicale internationale”, a mai adaugat Shirdel.

Totusi, pana cand existenta SIDA nu va fi negata 100%, teoriile despre acest lucru vor ramane simple teorii.

Adauga un comentariu