Celebritati

Silicoanele, o afacere rentabila. Tarife de vedete siliconate

Publicat: 19 apr. 2010

Daniela Crudu, Ramona Gabor, Marina Dina si Loredana Chivu si-au marit simtitor tarifele pentru participarea la prezentarile de moda dupa ce au facut cheltuieli importante pentru a-si ‘tuna’ bustul si a-si mai retusa corpul pe ici, pe colo. Nu de alta, dar miile de euro investiti in aceste imbunatatiri trebuiau recuperate, chiar daca de multe ori nota de plata a fost achitata de iubiti.

Ramona Gabor si-a platit singura imbunatatirile – cel putin asa pretinde. Iar dupa ce a suferit trei interventii chirurgicale in aceeasi zi – la sani, nas si picioare – a triplat tariful, de la 100 la 300 de euro.

Tot 300 de euro cere si Daniela Crudu. Ea a facut investitia inca din adolescenta: din banii adunati ca dansatoare in cluburile autohtone, dar si libaneze, actuala ‘vecina’ a matinalilor Razvan si Dani a sacrificat 70 milioane lei pentru un supliment de ‘avanposturi’. Urmarea se cunoaste: de la 17 ani incoace, Daniela a ajuns o apreciata vedeta TV, un iepuras Playboy indragit si a depasit faza de model care defila pe 150 de euro.

In aceste conditii, asistenta lui Mihai Morar, Marina Dina, nu avea cum sa se lase mai prejos: cu doua luni in urma, si-a imbunatatit implanturile. Cheltuiala de 2.000 de euro plus chinurile de rigoare au determinat-o pe blonda care a defilat cu sanii goi, vopsiti, si cu un piton sa creasca tariful de la 100 la 300 euro.

In sfarsit, fosta asistenta a lui Capatos, Loredana Chivu, s-a dovedit mai modesta, dar tot si-a dublat onorariul, ajungand la 200 euro pe prezentare. Ea si-a schimbat silicoanele acum doua saptamani, scotand din posetuta 4.000 de euro ca sa le inlocuiasca pe cele puse sub semnatura mamei, cand era minora. De luni, blonda se va intoarce pe podium, chiar daca mai are cicatrici.

sursa: click.ro/vdtonline.roloading...

Adauga un comentariu