Magazin

Silviu este tinta atacurilor lui Giani Kirita: Este o fetita! Nu stiu de ce a venit baiatul asta

Publicat: 20 nov. 2018
1

Antrenorul echipei Faimosilor din sezonul doi de la Exatlon a marturisit recent ca echipa pe care o are nu il ajuta deloc sa se joace cu psihicul adversarilor. Celebrul Kirita il ataca dur pe Silviu, cel care a fost recent eliminat din echipa rosie si afirma faptul ca acesta nu avea ce sa caute in aceasta emisiune. Motivul pentru care a facut aceasta declaratie il constituie ca lui Silviu i-a fost frica sa se arunce de pe topogan.

“Clar, Silviu! A fost si va ramane pe viata concurentul pe care nu mi l-am dorit niciodata si nu mi l-as mai dori in nici un concurs de genul asta. Pentru ca baiatul asta a venit de acasa, desi a avut un sezon in fata, total nepregatit. Dupa vreo doua saptamani i-am zis ca n-are nici o treaba cu Exatlonul, a inceput sa si minta, sa spuna ca m-am luat de el. Si dupa asta a venit si celebra faza cand sa sara de pe tobogan.

„Este o fetita”
El, pentru mine, nici macar concurent Exatlon nu e, este o fetita! Nu stiu de ce a venit baiatul asta! V-am spus, Exatlon este un concurs foarte dur, un concurs in care se slefuiesc caracterele. Am incercat sa-i explic ce inseamna Exatlon atat pe trasee, cat si in viata de grup. N-a inteles absolut nimic! Culmea tupeului, are boala asta de a vorbi ceea ce nu trebuie. El a venit o luna de zile, a luat doua puncte trase de par dupa care n-a fost in stare sa sara de pe un tobogan de 5 metri pe care un copil de 5 ani e fericit daca il arunci. Oameni ca el ajung in Exatlon, fac de ras Exatlonul si pe urma au tupeul sa dea vina pe mine, de exemplu. Ca eu imi asum, n-am nici un fel de problema! Oameni buni, n-ai cum sa faci asa ceva niciodata! Daca in primul sezon, mama ma vedea la televizor ca faceam doua puncte si nu saream de pe tobogan – cum o cunosc pe mama – dadea telefon si spunea: ”baiatul meu, vino acasa ca te faci de ras pe tine si faci si familia noastra de ras”, a declarat Kirita pentru Wowbiz.ro. Desi ii considera foarte buni pe Iulian si Alin de la Razboinici, fostul fotbalist vede in finala si o fata: “Mi-as dori din suflet sa fie de la noi Cristina Nedelcu. Posibil sa fie si de la Razboinici. Pe Betty o vad, chiar si pe Ana Maria Otvos”

Adauga un comentariu