National

Silviu Lung, in STARE GRAVA dupa un ACCIDENT RUTIER

Publicat: 08 ian. 2014
1

Fostul mare portar al echipei nationale a Romaniei, este in stare grava dupa un accident rutier. Silviu Lung a fost transportat la spital, dar o persoana implicata in accident a murit.

Accidentul in care au fost implicate doua autoturisme, un Mercedes si un Renault, s-a produs in urma cu putin timp pe drumul dintre Calafat si Craiova, aflat in lucru, pe raza localitatii doljene Radovan, potrivit realitatea.net.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj au comunicat ca una dintre persoanele aflate in Renault a decedat, iar alte trei persoane au fost ranite.

Soferul autoturismului Mercedes, cu numarul de inmatriculare DJ-89-SYL, este Silviu Lung, fostul portar al Universitatii Craiova, in prezent antrenor cu portarii la CSU Craiova.

In prezent politistii se afla la fata locului pentru a stabili conditiile in care s-a produs accidentul de circulatie.

Vom reveni cu amanunte.

Comentarii
  • In stilul inconfundabil, BZI da cu mucii in fasole iar. E vreunul in redactie care a auzit de Campioana unei mari iubiri – U.Craiova si care sa va traga de urechi ca poza nu e a lui Silviu Lung (senior) ci a fiului sau? Ati dat cautare pe goagal si gata. Bine ca nu ati pus poza lui Maruta

Adauga un comentariu