Sport

Silviu Lung Jr. prinde transferul vieții: a ajuns la un acord cu Beșiktaș!

Publicat: 20 ian. 2020

Silviu Lung junior poate da lovitura după ce a ajuns la un acord cu Beșiktaș. Potrivit publicațiilor turce Hurriyet și Star, portarul de 30 de ani îl va înlocui pe Lloris Karius.
Bașcanii s-au săturat de gafele neamțului, însă motivul oficial ar fi că își doresc să scape de salariul prea mare al acestuia, cu toate că împrumutul de la Liverpool expiră în vară.

În plus, turcii nu doresc nici să-l transfere definitiv, deși există o clauză în acest sens, însă suma pe care trebuie să o plătească este prea mare, 8 milioane de euro. Astfel, conform surselor citate, Beșiktaș, care e înființată în 1903, vrea să facă și economie, având în vedere unele probleme financiare pe care le are.

Concurență din Spania

Conform presei din Turcia, Lung a impresionat în tricoul lui Keyserispor și este monitorizat încă din sezonul trecut de Club Brugge. În plus, el era dorit și de echipe din Spania, în special de Sevilla, dar a ales Beșiktaș pentru că știe bine campionatul, iar șansa de a juca la unul dintre cei trei granzi ai Turciei nu poate fi ratată.

Lung, care mai avea contract cu Kayserispor până în iunie 2020, a ajuns în Turcia în iulie 2017, de la Astra, pentru 350.000 de euro. În acest moment, românul este accidentat, așa că nu poate juca pentru Kayserispor. Lung s-a lovit la degetul mic de la mâna dreaptă înaintea meciului cu Alanyaspor (scor 1-5). După 17 etape, Beșiktaș e pe locul 6 în Superligă, la 7 puncte de liderul surprinzător Sivasspor.loading...

Adauga un comentariu