Magazin

Silviu Prigoana: Adriana este ADULTERINA

Publicat: 15 apr. 2013
1

Omul de afaceri Silviu Prigoana continua atacurile la Adriana Bahmuteanu. Intr-un recent interviu el a explicat de ce considera ce Adriana poate fi acuzata de adulter.

In acest sens, Silviu Prigoana sustine ca inceputul relatiei amoroase dintre Adriana Bahmuteanu si noul ei iubit, Mihai, a inceput cat timp ea era inca sotia sa.

„Sentinta de divort a fost pe 23 ianuarie, iar ea, intre 10 si 12 ianuarie, a iesit cu electricianul. Pe 18 ianuarie a facut public faptul ca l-a mutat la ea acasa. Toate acestea s-au intamplat in timpul casatoriei, deci e adulterina”, a spus Prigoana, potrivit Ring.

Cat despre acuzatiile pe care Adriana i le aduce cu privire la neplata pensiei alimentare, Prigoana sustine ca are argumente puternice pentru a le contrazice.

„Am platit pensie alimentara din august si pana azi, o pot dovedi prin acte. Adriana a plecat de acasa pe 4 august (2012 – n.r.), iar eu pe 15 august i-am trimis 4.500 de lei (pentru copii – n.r.) fara a fi obligat de nimeni. Sentinta a fost abia la sfarsitul lunii ianuarie”, a marturisit omul de afaceri.
sursa: click.ro

Adauga un comentariu