Actualitate

Silviu Prigoană, mesaj cu subînțeles pentru fosta soție. Adriana Bahmuțeanu s-a cununat cu un român stabilit în America

Publicat: 29 iul. 2022
Silviu Prigoană mesaj fosta soție
Silviu Prigoană a transmis că se bucură sincer pentru cununia Adrianei Bahmuțeanu și i-a transmis fostei soții „casă de piatră”

După ce zilele trecute Adriana Bahmuțeanu s-a cununat cu iubitul ei, Silviu Prigoană a transmis un mesaj cu subînțeles pentru fosta soție. După cum se știe, jurnalista și omul de afaceri au format un cuplu atipic timp de 12 ani. Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit de cinci ori și tot de atâtea ori au divorțat. Acum, pentru jurnalistă ar fi al șaptelea mariaj!

Cunoscuta jurnalistă Adriana Bahmuțeanu a surprins pe toată lumea în urmă cu două zile, când a postat pe pagina ei de Facebook imagini de la recenta logodnă cu George Steven, alesul inimii sale. Bărbatul este un român stabilit în America, a mai fost căsătorit, are un copil, iar cei doi vor să devină un cuplu și în acte, așa că nunta va avea loc în curând.

Silviu Prigoană, mesaj pentru fosta soție

Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu, Silviu Prigoană, a reacționat la vestea că aceasta se căsătorește. Afaceristul a fost cel de-al doilea soț al jurnalistei, cei doi căsătorindu-se și divorțând de cinci ori! Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au format un cuplu din 2003 până în 2015, cu mici pauze. Chiar dacă au avut multe împăcări, omul de afaceri a dezvăluit faptul că o singură dată au ajuns în fața preotului, pentru ca Dumnezeu să le binecuvinteze căsnicia, pentru că Silviu Prigoană spune că „nu este un tip dus la biserică”.

Au ajuns însă mult mai des în fața ofițerului de stare civilă, mai exact de cinci ori. Bahmuțeanu și Prigoană au divorțat de cinci ori, ultima înfățișare la judecătorie reprezentând și destrămarea definitivă a poveștii lor de iubire. De cel puțin șapte ani cei doi nu mai vorbesc, iar atunci când este o problemă legată de copiii lor, Maximus și Eduard, vedeta și omul de afaceri comunică doar prin avocați sau în scris.

Cu toate acestea, Silviu Prigoană nu îi poartă pică Adrianei pentru că și-a refăcut viața. Totodată, și Silviu Prigoană s-a recăsătorit și este la al șaptelea mariaj. Omul de afaceri îi urează doar lucruri bune fostei sale partenere de viață.

„Îi urez casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper că de data asta a și nimerit. Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!”, a precizat Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuțeanu speră ca a șaptea oară să fie cu noroc

Cunoscuta jurnalistă Adriana Bahmuțeanu s-a logodit miercuri, 27 iulie 2022, în cadrul unei ceremonii restrânse. Noul ei partener de viață se numește George Steven și a mai fost căsătorit. Astfel, amândoi au experiență de viață în această privință, așa că Adriana speră că de data aceasta va fi cu noroc.

Adriana Bahmuțeanu spus acum că este foarte fericită și, chiar dacă a avut parte de dezamăgiri mari de-a lungul vieții, încă mai are încredere în căsătorie. Mai mult, și Adriana, George sunt părinți. Bărbatul are un copil din căsătoria anterioară, iar Adriana – doi din mariajul cu Silviu Prigoană. Însă, cei doi nu exclud să mai facă un copil.
Adauga un comentariu