Eveniment-Social

Simirad il executa silit pe Fenechiu

Publicat: 27 aug. 2013
1
Fostul presedinte al Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, il va executa silit pe deputatul penal Relu Fenechiu, in urma unui proces pe care liberalul l-a pierdut in fata fostului edil. Suma nu este una mare, fiind vorba doar de 1.000 de lei, si tine de cheltuielile de judecata ale unui proces intentat de parlamentar inca de acum o buna perioada de timp.

Este vorba despre un proces in care Fenechiu l-a actionat in judecata pe Simirad, dupa ce acesta din urma a sustinut ca deputatul condamnat la inchisoare cu executare pentru coruptie a capusat bugetul judetului. Cum Fenechiu nu a platit cheltuielile de judecata, fostul sef al Consiliului Judetean a cerut executarea silita a denuntatorului si a firmei sale, FeneGrup, pentru a recupera banii.
 

„Am facut o greseala in trecut pentru ca la primul proces nu am deschis recurs (proces de calomnie impotriva lui Victor Chirila, Constantin Adascalitei si Relu Fenechiu – n.r) si mi-a fost respinsa cererea. Acum e vorba de altceva, iar de aceasta speta se ocupa avocatul meu”, a declarat Constantin Simirad, fost presedinte de Consiliu Judetean si fost primar al Iasului.
Comentarii
  • Smecherii de la transporturi ?
   Apogeul ineficienței manageriale privind transportul feroviar de călători a fost atins în timpul Ministrului Transportului-penalul, Relu Fenechiu, care a pus în fruntea SNTFC „CFR Călători” SA pe, obscurul, Valentin Dorobanțu ca Manager Privat care nu înțelege că trenurile de călători ale CFR Călători nu sunt o pierdere și pe care le anulează nejustificat și spunem nejustificat pentru că managerii de la operatorii privati le consideră rentabile și le preiau și le și înmulțesc după ce CFR Călători renunță la ele pentru că sunt nerentabile. Să înțelegem că managerii de la operatorii de transport feroviar de călători privati sunt singurii care înțeleg că trenurile de călători anulate de CFR Călători sunt foarte rentabile… Dorobantule , esti „liber” sa pleci , ne-ai demonstrat tot ce poti .

 • BRAVOOOOOOOOOOOO , D-LE SIMIRAD TRANTITI-L PE HOT LA PAMANT. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. simiradeeeeeeeeeeee pune-i streangul la gat la sobolanul asta

 • HOTUL CHIRILA ARE CURAJ????? SI FENECHIU ARE CURAJ??? SI ADASCALITEI ARE CURAJ???? ACESTI HOTI, ACESTI HOTI, CHIRILA, ADASCALITEI, FENECHIU ……. la zabrele………… la puscarie…….. erati niste sarantoci daca nu jefuiati judetul si romania , erati cersetorii strazii ca voi nu stiti ce e munca. ZABALOSUL CHIRILA HOTUL CJ CE MAI VREA, VREA SA-L ZBURAM IN GAURA MA/S/I/ SI PE EL SI PE TAR/FU/LI/TZ/A/ DE FIICA/SA BAGATA LA AEROPORT, SUB MA/S/A/ LU BODEA , PAPA BANUTUL DEGEABA… TU/V/A/N/ MA/MA/N K/U/R/ LICHELE , TARATE CE AVETI VOI IN CAP. LA MUNCA…………

 • Ca la noi la nimeni !
  „CFR Călători, condusă de Valentin Dorobanțu, omul promovat de fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, ocolește sistematic licitațiile, sub pretextul situațiilor de urgență.
  De la începutul anului, toate contractele, în valoare de peste 70 de milioane de euro, au fost încheiate prin „negociere cu publicare”
  Peste 50.000.000 de euro au fost direcționați pentru reparații, iar circa 1.500.000 de euro pentru șase contracte de salubrizare.
  Prin aceeași schemă, CFR Călători va atribui încă 20 de contracte, a căror valoare totală poate atinge 15 milioane de euro”

Adauga un comentariu