Cancan ultimă oră

Simona Gherghe a dezvăluit totul. De ce a dispărut prezentatoarea de la Mireasa timp de două săptămâni

Publicat: 30 apr. 2022
Simona Gherghe a dezvăluit totul. De ce a dispărut prezentatoarea de la Mireasa timp de două săptămâni
Simona Gherghe are o carieră de succes, un soț iubitor și doi copii superbi

Simona Gherghe se poate mândri cu cariera sa în televiziune și este urmărită de români la emisiunea Mireasa. Cu toate acestea, timp de două săptămâni, a fost înlocuită de colega sa de la Capriciile iubirii, Gabriela Cristea. Zilele acestea, prezentatoarea a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Prezentatoarea de la Mireasa, Simona Gherghe, a ajuns renumită după ce a fost, pentru multă vreme, prezentatoare pentru emisiunea Acces Direct, din cadrul Antenei 1. Lucrează la acest post de televiziune încă din anul 2002, când a fost chemată la București, din Iași, pentru a fi editor-prezentator.

La începutul carierei sale din Antena 1, a lucrat la Observatoarele de la ora 13:00 și 17:00. Doi ani mai târziu, și-a păstrat funcția, dar pentru Observatoarele de la ora 13:00 și 16:00. După sute de materiale, a ajuns să fie prezentatoare TV.

De ce nu mai prezintă Simona Gherghe emisiunea Mireasa

Prezentatoarea a dezvăluit, pe rețelele de socializare, motivul pentru care a lipsit două săptămâni de la emisiunea Antenei 1. Conform postării sale de pe Insta Stories, a ales să plece într-o escapadă romantică, alături de soțul său. Cuplul își va petrece câteva zile în Londra.

Motivul pentru care Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au ales să plece în Marea Britanie este aniversarea lor. Cei doi împlinesc cinci ani de la căsătorie. Cu această ocazie, prezentatoarea de la Mireasa a postat și o fotografie cu soțul său, de la cununia civilă.

Fericitul cuplu duce o relație de mai bine de un deceniu și au doi copii împreună, pe Ana Georgia și pe Vlad Ioan, mai mic cu doi ani decât sora sa.
Adauga un comentariu