Cancan

Simona Gherghe le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram că are probleme în căsnicie

Publicat: 19 nov. 2021
Simona Gherghe Instagram
Simona Gherghe are o legătură foarte strânsă cu fanii ei, cărora le împărtășește detalii din viața privată

Simona Gherghe este o vedetă TV care ține mereu legătura cu fanii ei pe Instagram ori alte rețele de socializare, unde le împărtășește detalii din activitatea profesională dar și din viața privată. Aceasta este una dintre cele mai vechi și mai consacrate vedete ale postului Antena 1, la care lucrează de mai bine de 20 de ani. În plan personal, Simona Gherghe are o familie foarte frumoasă, ea și soțul ei, Răzvan Săndulescu, având doi copii minunați.

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV, iar acum își trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei. Vedeta se consideră o femeie împlinită de când s-a căsătorit și a devenit mamă. Cu toate acestea, Simona recunoaște că și în familia sa mai există și probleme, dar pe care ea și soțul ei le depășesc împreună.

Simona Gherghe a povestit pe Instagram ce probleme are în familie

Prezentatoarea TV se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Din punct de vedere profesional are o caruieră înfloritoare și este cunoscută în toată țara, iar în plan personal a fost binecuvântată cu o familie minunată. Simona Gherghe se bucură de clipe minunate alături de soț și cei doi copii și nu le lipsește nimic.

Însă chiar dacă se înțelege foarte bine cu soțul ei, între cei doi mai apar și probleme. Simona a mărturisit recent pe contul de Instagram că, cel mai des, ea și Răzvan se ciondănesc din cauza copiilor. Și aceasta deoarece soțul ei i-ar răsfăța prea tare și s-ar stresa prea mult când vine vorba de ei, în timp ce pe ea ar acuza-o că este delăsătoare și relaxată.

Cum se rezolvă aceste disensiuni

Simona Gherghe spune că își înțelege soțul, dar și-ar dori ca acesta să le acorde mai multă încredere celor mici. În plus, ea spune că momentele în care sunt doar ei doi sunt foarte rare, pentru că cei mici sunt dependenți de ei și refuză să stea prea mult cu bunicii, fiind mereu în compania părinților. Cu toate acestea, le-a împărtășit fanilor pe Instagram că s-a bucurat de o escapadă de trei zile, la Paris, unde a fost doar cu soțul ei.

„În ultimele luni, n-am mai avut momente în care să evadăm. Pentru că nu s-a mai putut. Mai ieşeam la film doar noi doi, dar acum nu mai putem nici măcar asta. Aşteptăm vremuri mai bune, să putem pleca măcar două zile. Copiii sunt cu noi permanent. Sunt încă mici, probabil că în timp o să fie mai uşor. Oricum, sunt fericită că am reuşit să plecăm trei zile la Paris”, a dezvăluit prezentatoarea emisiunii Mireasa.

Ce spune Simona Gherghe despre gelozie

Simona Gherghe este căsătorită cu soțul ei de patru ani și jumătate, cei doi având împreună doi copii. Simona și Răzvan au o relație foarte frumoasă, iar vedeta spune că nu s-a pus niciodată problema geloziei în mariajul lor. Iar acesta este un lucru mare deoarece multe femei se luptă cu această patimă.

Simona mai precizează că nu și-au ascuns nimic, niciodată, și au spus lucrurilor pe nume mereu. Când au o problemă, discută împreună despre aceasta și caută soluții, fără a se ajunge la certuri mari. Cât despre gelozie, nu și-au dat niciodată motive în acest sens. Așadar, Simona Gherghe se poate considera o femeie fericită, după cum se poate observa și pe Instagram, din postările ei.
Adauga un comentariu