Magazin

Simona Gherghe: Ma rog pentru toti sa nu fie niciodata in situatia mea de a fi „scuipati”

Publicat: 06 feb. 2013
1

Simona Gherghe se simte groaznic dupa ce a clacat in timpul propriei emisiuni. Ea a fost luata in vizor de Mihai Bendeac si desi in apararea ei a sarit si colegul ei, Dan Capatos, prezentatoarea de la Acces Direct sustine ca face fata atacurilor din ultima vreme, desi nu si-ar dori ca nimeni sa treaca prin ce trece ea.

„De doua zile, ma simt ca in fata unui pluton de executie. Ca si cum cel mai mare Rau al României eu l-am facut. N-am sa intru niciodata in jocul atacurilor pe Facebook. Nu-mi sta in fire sa ma cert si nici nu mai am energie, dupa zilele astea…
Nu mi-a picat bine deloc acel material, am spus-o inca de atunci. Dar cei care voiau razboi n-au mai stat sa asculte…
Era prea mare dorinta de a scuipa… Iar ceilalti, mimetic, au facut la fel, cei mai multi fara ca macar sa stie ce s-a intâmplat. Ma rog pentru toti! Sa le fie bine, sa nu fie niciodata in situatia mea, de a fi pusi la zid si „scuipati”…
Dumnezeu le stie mai bine si o sa ne linisteasca pe toti. Le multumesc tuturor celor care au inteles ca eu nu sunt asa cum au vrut unii sa ma plasmuiasca” a scris Simona pe Facebook, potrivit click.ro.

Comentarii
 • bendeac asta este un oligofren.
  se crede poate actor sau ceva mai sus.
  televiziunile sunt de vina pentru ca promoveaza niste „loaze”.
  pacat de fata asta a noastra de la Iasi, ca face ceva bun acolo. va multumesc!

 • Imi place semnatura „un gunoi”. Este foarte adevarata. Eu nu am uitat cum bendeac facea reclama pe fata sau mascata la manele si manelisti, intr-o perioada in care toti oamenii adevarati de cultura duceau o campanie grea impotriva manelelor si doreau sa faca educatie celor care inca mai puteau fi salvati, si nu am uitat cum bendeac isi batea joc de Cleopatra Stratan, care este in cartea recordurilor si este un inger de fata, si are un tata super sensibil care sigur la vremea aia a suferit mult din cauza „pamfletului” acestui ratat.

 • Nu are nici un drept acest „gunoi” cum se autointituleaza sa o faca el pe a moralistul. El doar incearca sa-si mai faca ceva reclama vazand ca a cam disparut din grila de programe si ca nu mai are audienta nici cu acea serie de „best of” de la in puii lui de „gunoi”. Dar asta nu inseamna ca sunt de acord cu cea facut Simona, care o simt ca nu e mandra de ce se intampla in emisiunea ei dar cred ca nu prea are ce face. Nu-i convine..pleaca, dar in locul sau va veni alta persoana fara prejudecati care va face acelasi lucru, si asta pentru ca….astia suntem noi romanii, asta ne place, circul si scandalul si cel mai mult: SANGELE… Astia suntem, asta vrem..cu asta suntem serviti, ca daca nu ar avea audienta cu astfel de emisiuni, emisiunea ar disparea fara dar si poate.

 • N-o fi mare branza de capul lui Bendeac, dar nici nu putem fi de acord cu mahalaua care o face Simona. Este cea mai proasta emisiune care poate exista; a ei si a lui Capatos-josnice-, probabil atat ii duce capul sa faca -mahala-.De ce nu refuza sa faca atata circ si mahala?! Rusineeee!!!!! probabil pentru bani…

 • Asta sunt platiti sa faca asta fac.. ce i asa greu… isi bate joc de aia cum vor ei ..asa sunt platiti ei cu mii de euro pe luna , jigning si luand la misto pe toti, intrand ca nesimtitii in viata tuturor ca s asi mai faca rating..iar prefacuta asta de Gherghe .. e prefacuta si infumurata.

Adauga un comentariu