Cancan

Simona Gherghe, o femeie împlinită, la vârsta maturității depline. Are doi copii și un soț pe care îl adoră

Publicat: 04 aug. 2021
Simona Gherghe o femeie împlinită la vârsta maturității depline. Are doi copii și un soț pe care îl adoră
Simona Gherghe are o carieră de succes, un soț iubitor și doi copii superbi

Simona Gherghe, aflată la vârsta maturității depline, se simte împlinită profesional dar și sentimental. Ea și soțul ei au doi copii minunați care le umple inimile de bucurie, iar viața lor decurge cum nu se poate mai bine. De curând, cei doi au aniversat patru ani de la nuntă dar și ziua de naștere a lui Răzvan Săndulescu.

Simona Gherghe este fără doar și poate o femeie împlinită: are o carieră de succes, un soț iubitor și doi copii care îi umplu inima de bucurie. Cu toate că astăzi micuții sunt cei mai buni prieteni, nu tot timpul a fost așa! Știută fiind dorința copiilor de a fi în centrul atenției, au existat multe momente în care Ana l-a tolerat cu greu pe Vlăduț.

Simona Gherghe, la vârsta maturității depline

Îndrăgita prezentatoare TV din trustul Intact s-a născut la Iaşi, pe 31 octombrie 1977, iar în prezent moderează show-ul Mireasa de la Antena 1. Așadar, în toamnă, Simona Gherghe va împlini vârsta de 44 de ani. Simona şi-a făcut studiile în oraşul natal și a absolvit Facultatea de Litere, secţia Limbi Moderne, de la Universitatea „Al.I. Cuza”. Ea a debutat în presă din anul al doilea de facultate, fiind cooptată în echipa Radio Nord-Est Iaşi, ca editor – prezentator ştiri.

Din 2001, s-a alăturat echipei Antenei 1, fiind inițial editor – prezentator la staţia locală, iar după un an a fost chemată la Bucureşti. A prezentat Observatorul între orele 13:00 şi 17:00 și a fost inclusiv reporter de teren la Antena 1. În 2010 a devenit prezentatoarea emisiunii Acces Direct, pe care a dus-o pe primul loc în topul audienţei. După nașterea celui de-al doilea copil, emisiunea Acces Direct a fost preluată de Mirela Vaida, iar acum Simona prezintă show-ul Mireasa.

Simona Gherghe are doi copii minunați

Simona Gherghe a devenit mama pentru prima dată la vârsta de 39 de ani, când a adus-o pe lume pe Ana Georgia. Frumosul eveniment s-a petrecut pe 23 mai 2017, după ce în luna aprilie a aceluiași an s-a căsătorit cu cel care îi cucerise inima: consultantul politic Răzvan Săndulescu. Prezentatoarea TV l-a născut pe cel de-al doilea copil, pe Vlad Ioan, pe 9 mai 2019.

În ceea ce privește relația dintre micuți, aceasta a fost destul de tensionată, întrucât Ana s-a obișnuit destul de greu cu prezența unui frățior în viața ei, chiar dacă vedeta Antena 1 o pregătise pe toată durata sarcinii.

„Acum un an nici nu îndrăzneam să sper la scenele astea… Și oricât am citit, oricat am experimentat, până la urmă cheia a fost RĂBDAREA. Cu timpul, copiii s-au obişnuit unul cu altul, s-au împrietenit, acum îmi creşte inima când îi văd aşa. Asta nu înseamnă că nu se mai bat uneori…”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

Declarație de dragoste pentru soțul ei

De curând, Simona a ținut să-i facă o declarație de dragoste soțului său, Răzvan Săndulescu. Prezentatoarea a postat și o imagine emoționantă cu partenerul de viață. De ziua acestuia, prezentatorea i-a urat „La mulți ani!” într-un stil romantic și i-a reamintit că-l iubește.

„La multi ani, Răzvan, ♥ mea, jumătatea mea, tatal Anei și al lui Vlad! Te iubim!”, i-a transmis Simona Gherghe partenerului ei de viață, ajuns la vârsta de 45 de ani, împreună cu care are doi copii minunați.
Adauga un comentariu