Sport

Simona Halep a plecat spre Australian Open: „Am așteptări mari, sunt pregătită pentru orice!”

Publicat: 14 ian. 2021
Simona Halep a plecat în Australia, pentru a juca la Australian Open, iar pe aeroport a stat de vorbă cu jurnaliștii care au așteptat-o.
Simona Halep

Simona Halep (29 de ani) a plecat în Australia, pentru a juca la Australian Open, iar pe aeroport a stat de vorbă cu jurnaliștii care au așteptat-o.
Halep a dezvăluit cum și-a petrecut această „semivacanță”, așa cum a catalogat-o ea. Simona a spus că a fost pentru prima dată în 15 ani de când joacă tenis când a putut să facă Revelionul acasă, alături de familie, și să nu aibă turneu de jucat în luna ianuarie.
„Simo” a spus că îi este dor de Darren Cahill, antrenorul său, care o așteaptă în Australia:

„A fost o semivacanță, pentru că m-am antrenat din greu. O perioadă destul de lungă, dar a fost foarte bine pentru că am stat acasă. Sunt pregătită psihic și fizic, sunt bucuroasă că putem să plecăm și putem să jucăm un Grand Slam foarte important. Bine, toate sunt importante, dar la început de an este bine că putem să trecem peste toate micile probleme și să jucăm. (n.r. – Ți-E dor de Darren?) Da, mi-e foarte dor. Și mi-e dor să ne reunim, să fim toți în echipă și să muncim.
Crăciunul l-am mai făcut (n.r. – acasă). În ultimii ani am preferat să stau acasă și să-l petrec cu părinții. A fost a treia oară, consecutivă, dar revelionul și să mai și stau în ianuarie, e pentru prima dată după 15 ani”, a spus Simona Halep.

Simona Halep, despre Australian Open: „Sunt la nivel înalt de mult timp!”

În ceea ce privește competiția de la Antipozi, Simona Halep a spus că așteptările sunt destul de mari, chiar dacă a luat pauză de la tenis o perioadă îndelungată. Fostul lider mondial e sigură că poate face o figură frumoasă la Australian Open și a spus că e pregătiă pentru orice.
Pe Simona o așteaptă carantina și în Australia:

„Da, este același regim pe care îl au și ceilalți în Melbourne, este aceeași carantină, avem voie doar la terenul de tenis, 5 ore pe zi. În rest, vom sta carantinați în camere. Nu o să fie ușor, sunt convinsă, dar totuși, fiind 5 ore de antrenament, o să însemne mult. Ca de fiecare dată când plec la un turneu, am așteptări destul de mari pentru că sunt la un nivel înalt de mult timp și dacă mă antrenez și mă pregătesc așa, mereu am o șansă să joc bine. Dar în aceste condiții diferite, cu 3-4 luni de pauză, o să fie mai dificil. Sunt pregătită penrtru orice!”, a mai spus Simona Halep.

Adauga un comentariu