Sport

Simona Halep a plecat spre Roland Garros cu un singur gand: victoria. Promisiunea facuta romanilor: „Imi doresc sa fie asa, dar e mai dificil”

Publicat: 21 mai 2019
1

Simona Halep a plecat spre Paris, pentru al doilea Mare slem al anului, Roland Garros. Românca are de aparat titlul si este încrezatoare ca poate face dubla. La plecarea din România, a promis ca va face tot ce îi sta în putinta pentru realizarea obiectivului.

Desi la turneul precedent, de la Roma, a acuzat câteva probleme de sanatate, Simona este pregatita din punct de vedere medical. Si-a revenit si este gata sa intre pe teren. "Ma simt bine, sunt sanatoasa, am avut câteva zile de odihna si sunt gata de lupta. Putem spune ca sunt doua turnee într-unul singur, fiind doua saptamâni, dar trebuie sa ne setam ca e doar un turneu si sa ne pastram dorinta de a lupta timp de doua saptamâni, în cazul fericit.
Plec foarte bucuroasa ca a mai trecut un an si eu sunt campioana de anul trecut. Sunt foarte vesela ca ma întorc acolo, Parisul este orasul meu preferat. Mereu am în minte si in suflet clipele de anul trecut si ma ajuta. Sunt cele mai speciale si cu siguranta vor ramâne, pentru ca a fost prima data si a fost si turneul meu preferat. Sper sa fiu o albinuta care alearga bine si care joaca bine", a declarat Simona Halep.

Suprafata de la Roland Garros este pe placul ei, acesta fiind înca un motiv pentru care spera sa aiba un turneu cât mai lung. "La Paris este o suprafata care îmi place, e mai rapida, însa poti sa si aluneci, dar, de la an la an e treaba diferita. O sa iau fiecare meci. Pentru mine cel mai important este ca sunt apta si ca ma duc din nou acolo. Conteaza fiecare zi, indiferent de ce am spune noi. Pana în a doua saptamâna trebuie sa câstigi cateva meciuri.  Ma bucura mult ca românii vin sa ma sustina, îmi dau o energie pozitiva si le multumesc ca mereu atunci când joc sunt prezenti", a mai precizat Halep, care vrea sa fie asteptata ca anul trecut, daca se impune la Paris, cu covorul rosu.

"Nu am spus nici ca nu sunt, nici ca sunt favorita. Eu ma duc acolo si încerc sa dau tot ce e mai bun. Daca va fi sa si câstig meciuri, atunci e si mai bine. Îmi doresc din tot sufletul sa ma asteptati cu covorul rosu, dar e mai dificil".
Tabloul principal de la Roland Garros debuteaza duminica, 26 mai, iar finala are loc pe 9 iunie.

Adauga un comentariu