Sport

Simona Halep a plecat spre turneul de la Miami după o pauză de cinci săptămâni: „Sunt foarte liniștită, după ce am făcut vaccinul și rapelul”

Publicat: 20 mart. 2021
Simona Halep
Simona Halep va participa la turneul din SUA, prima competiție după o pauză de cinci săptămâni

Simona Halep (29 de ani) a plecat, vineri dimineață, spre Miami, unde va participa la turneul din SUA, prima competiție după o pauză de cinci săptămâni.
Miami Open va fi prima competiție la care va participa Simona Halep, după ce jucătoarea din România a făcut o pauză datorată unei accidentări la spate. „Simo” a ratat turneele de la Doha și Dubai, dar e gata să revină la Miami, competiție la care anul trecut nu a participat de teama situației pandemiei din SUA. La plecarea spre State, pe aeroport, Simona Halep a spus că de această dată e foarte liniștită după ce s-a vaccinat contra COVID-19, dar tot va sta în bula de izolare de la Miami ca tot restul jucătoarelor.

Simona Halep a efectuat miercuri rapelul de la Pfizer

Simona Halep a efectuat miercuri rapelul de la Pfizer, cu două zile mai devreme decât era prevăzut. Motivul? Halep a plecat ieri spre Miami și sportiva din Constanța a dorit să evite riscul de a prezenta efecte adverse în avion.

„Sunt foarte liniștită după ce am făcut vaccinul și rapelul. Am și făcut virusul, așa că mă simt mai confortabil decât în august și de aceea mă duc în America. N-am avut nicio reacție, zero, m-am bucurat, pentru că am fost un pic cu emoții înainte. Dar n-am simțit nimic. L-am făcut mai devreme cu două zile, am întrebat dacă există un risc. Mi-au spus că nu, că poate fi făcut între 19 și 21 de zile și l-am făcut”, a mai spus numărul 3 WTA.

Contactată de GSP.ro, Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Dr. Marius Nasta”, a explicat ipostaza în care s-a regăsit Simona Halep:

„Nu, nici vorbă de riscuri! Există o marjă de plus minus câteva zile în situații excepționale, care pot permite administrarea dozei mai devreme, cu atât mai mult cu cât știm că doamna Halep a și trecut prin infecție. Ea își face un rapel de siguranță, ca să aibă un număr de anticorpi suficient de mare. Nu sunt probleme”, a explicat Beatrice Mahler

Cum comentează Simona Halep numirea Monicăi Niculescu în postura de căpitan al echipei de Fed Cup a României

Simona Halep a comentat numirea Monicăi Niculescu în postura de căpitan al echipei de tenis a României:

„Am aflat cu bucurie de această numire și cred că Monica va face o treabă excelentă. La un moment dat, mi-aș dori să fiu și eu căpitanul echipei de Fed Cup. E un vis de-al meu”, a mai spus Simona, care a ales să câștige o medalie la Jocurile Olimpice pentru România în detrimentul unui nou Grand Slam.

Turneul de la Miami se va juca în perioada 23 martie – 3 aprilie 2021

Comentarii
  • Dacă acest „vaccin” s-ar justifica, nu v-ați mai folosi de persoane publice pe post de maimuțe pentru propaganda voastră politica, slugilor. Pic de demnitate și de discernământ nu aveți. Apropo, am făcut TOATE vaccinurile posibile privind condițiile epidemiologice ale Europei, dar sunt vaccinuri JUSTIFICATE și TESTATE de zeci de ani.

Adauga un comentariu