Sport

Simona Halep a recunoscut: „Da, ne vom căsători săptămâna viitoare”

Publicat: 07 sept. 2021
Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc mâine, 15 septembrie 2021

Mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment. Simona Halep și Toni Iuruc se vor căsători civil în data de 15 septembrie, la Constanța. Sporita a făcut primele declarații despre nuntă și a mărturisit că este extrem de emoționată.

Căsătoria celor doi se anunță a fi cel mai mare eveniment monden al anului. Toată lumea bună va participa la petrecerea care va avea loc într-unul dintre cele mai selecte localuri din Constanța. Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit toate detaliile, iar petrecerea va fi găzduită de clubul Fratelli, imediat după cununia civilă.

Recent, Simona Halep a făcut primele declarații despre marele eveniment și a mărturisit că este extrem de emoționată. Sportiva face un pas important în viața personală și este cât se poate de bucuroasă și nerăbdătoare.

„Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un Grand Șlem, e partea personală. Tenisul rămâne tenis, dar aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep, cununie civilă la Constanța.

Simona Halep a vrut să păstreze discreția în legătură cu marele eveniment, însă a fost dată de gol de Ilie Năstase. După ce informați a fost făcută publică tatăl sportivei, Stere Halep, a oferit câteva detalii despre cu se vor desfășura lucrurile în data de 15 septembrie.

„Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a declarat Stere Halep.

Comentarii
Adauga un comentariu