Sport

Simona Halep are o nouă poreclă. Cum i-au spus cei de la WTA

Publicat: 21 feb. 2020

Simona Halep a reușit o nouă revenire spectaculoasă în meciul cu Aryna Sabalenka și s-a calificat în semifinalele turneului de la Dubai.

După această victorie a fost comparată de site-ul WTA cu celebrul iluzionist Houdini, după ce campioana noastră a întors din nou soarta partidei cu Aryna Sabalenka, așa cum reușise și în turul precedent, cu tunisianca Ons Jabeur.

„Capul de serie numărul 1 (de la Dubai – n.r.) a revenit după ce a pierdut primul set şi a învins-o pe Aryna Sabalenka pentru a ajunge în semifinale la Dubai. A fost un nou act „Houdini” din parea Simonei la doar 24 de ore distanţă de la revenirea din meciul cu Ons Jabeur”, scrie site-ul oficial WTA.

„Mă bucur că sunt din nou în semifinale aici. Iubesc acest turneu, iubesc să joc la Dubai și vreau doar să mă bucur de asta și să o văd ca pe o oportunitate de a câștiga încă un meci”, este afirmația Simonei Halep, postată pe contul de Twitter al Dubai Tennis Champs. Organizatorii au repostat tweet-ul și i-au răspuns imediat sportivei noastre: ”Succes!”.

La Dubai, Simona Halep o va întâlni azi, de la ora 17.00, pe Jennifer Brady.loading...

Adauga un comentariu