Celebritati

Simona Halep, declaratie de dragoste dupa ce si-a asumat relatia cu milionarul!

Publicat: 19 iul. 2019

Simona Halep si Toni au fost fotografiati tinandu-se de mana, in cartierul bogatasilor, fix inainte sa intre intr-un restaurant de lux. Aceasta a revenit recent in tara dupa doua saptamani magice petrecute la Londra, la finalul carora a devenit prima tenismena din Romania care se impune in prestigiosul turneu de la Wimbledon.

Pe contul personal de Instagram, Simona Halep este foarte activa, mai ales dupa ce a cucerit turneul de la Wimbledon si are iubit. Recent, a facut chiar si o declaratie de dragoste dupa ce si-a asumat relatia cu milionarul de origine aromana. A urcat o fotografie in care tine in brate trofeul castigat la Londra, langa care a scris scurt: “Viata e frumoasa”.

Vezi si: Andra a spus adevarul! Iata ce s-a intamplat in timp ce Simona Halep isi prezenta trofeul Wimbledon pe Arena Nationala!

Semn clar ca, la 27 de ani, Simona Halep este implinita din toate punctele de vedere. Are o cariera de succes si o viata sentimentala pe masura, iar povestea de dragoste pe care o traieste cu Toni Iuruc ii prieste de minune.

Cine este Toni Iuruc
Toni Iuruc este un milionar machedon, un tip inteligent (asa il descriu apropiatii), care are mai multe afaceri in Romania. Acesta detine nu mai putin de sase firme. In 2002, in colaborare cu alti trei parteneri, a infiintat agentia full service AdVenture care s-a ocupat de prima campanie a lui Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei, din 2008. Firma l-a avut client pe ex-edilul Bucurestiului si in urmatoarele campanii.

Studio Paradiz

Adauga un comentariu