Sport

Simona Halep dezvăluie cât de afectată este de pandemie: „Pentru mine este un șoc, ceva de domeniul incredibilului!”

Publicat: 10 apr. 2020

Simona Halep a mărturisit că nu și-a închipuit vreodată un scenariu atât de groaznic după izbucnirea epidemiei de coronavirus. Marea campioană spune că respectă cu sfințenie restricțiile impuse în această perioadă.

„Eu m-am autoizolat complet, doar mă mai duc la părinții mei pentru că mă ia dorul. Ca să putem evita ceva grav, asta e, acceptăm interdicția, reacționăm în modul corect.
Nu mi-am putut imagina vreodată așa ceva, nici în cel mai negru vis nu mi-am imaginat să se oprească globul așa deodată.
Pentru mine este un șoc, sunt destul de tânără și nu am prins multe greutăți, dar așa ceva este de domeniul fantasticului, să fie toată lumea închisă în casă pentru mine e ceva wow. Și faptul că nu se mai călătorește, sunt anulate cursele de avion, totul e închis, este ceva incredibil”, a spus Simona Halep la emisiunea Garantat 100%.

Simona Halep, detalii despre accidentare. Mesaj pentru echipa sa

Simona Halep a dat detalii despre accidentarea care a ținut-o departe de terenurile de tenis, înainte ca sportul să fie oprit din cauza pandemiei de COVID-19. Campioana de la Wimbledon a evoluat ultima dată la Dubai, unde a și câștigat turneul.
Halep a anunțat faptul că s-a refăcut și poate face antrenamente normale. Simona susține că nu a început încă să folosească racheta și le transmite tutror că „totul va fi bine”. Sportiva noastră are un mesaj și pentru echipa sa:

„Salutare, tuturor! Vreau să vă dau detalii despre accidentarea mea. Piciorul arată bine. Am început să alerg, nu joc încă tenis, dar faptul că pot să fac antrenamente este un lucru bun. Mi-e dor de echipa mea. Mi-e dor de jucători. Mi-e dor de toată lumea, mi-e dor de turnee. Știu că este o perioadă dificilă pentru toți, dar dacă rămânem pozitivi, totul va fi bine, este foarte important să fim pozitivi. De abia aștept să călătoresc și să joc tenis din nou. Toate cele bune, vă pup. Abia aștept să vă văd. Stați acasă pentru a fi în siguranță”, a fost mesajul transmis de Simona Halep, prin intermediul unui video postat pe rețelele de socializare
Adauga un comentariu