Sport

Simona Halep, după înfrângerea din optimile Madrid Open: „A fost foarte puternică, s-a mişcat şi a lovit bine”

Publicat: 04 mai 2021
Simona Halep

Simona Halep a recunoscut că adversara ei, belgianca Elise Mertens, a meritat să câştige partida din optimile Madrid Open, pentru că a fost mai puternică în final.

„A fost foarte puternică, s-a mişcat şi a lovit bine. Nu aş spune că am jucat prost, dar am făcut câteva greşeli. Nu mă gândesc că trebuie să-mi apăr titlul la Roma, ci doar să mă recuperez şi să văd ce trebuie să îmbunătăţesc. Sunt mulţumită de jocul meu, chiar dacă mă grăbesc uneori. Încrederea vine când câştigi jocuri şi am nevoie de asta. Astăzi a fost o luptă dură pe care nu am câştigat-o”, a spus Halep, potrivit BAtennis.

„A jucat foarte bine şi cu siguranţă a meritat să câştige pentru că a fost mai puternică în cele din urmă. Nu pot spune că am jucat prost, dar am făcut câteva greşeli, greşeli importante. Uneori este nevoie de puţin ca să pierzi”, a afirmat ea, conform tennis365.com.

Simona Halep (locul 3 în clasamentul WTA) a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului Mutua Madrid Open, după ce a pierdut în 3 seturi cu belgianca Elise Mertens.

Simona Halep, locul 3 în clasamentul WTA, se calificase în turul trei de la Mutua Madrid Open, după ce o învinsese, duminică, în turul secund al competiției, pe chinezoaica Saisai Zheng, scor 6-0, 6-4, scriu jurnaliștii de la Realitatea Sportivă.

Din păcate, în sferturile de finală ale turneului Simona Halep a ratat calificarea, fiind învinsă în optimile competiției de jucătoarea belgiană Elise Mertens (locul 16 WTA şi cap de serie numărul 13), scor 6-4, 5-7, 5-7.

Elise Mertens va evolua pentru un loc în semifinale cu bielorusa Aryna Sabalenka.

Simona Halep a câştigat de două ori turneul de la Madrid, în 2016 şi 2017. De asemenea, a disputat şi alte două finale, în 2014 și în 2019.

Pentru Halep urmează participarea la turneul de la Roma, de săptămâna viitoare.

Adauga un comentariu