Stiri si curiozitati

Simona Halep, luata la misto! Descoperirea RUSINOASA din spatiul virtual care nu-i face deloc cinste unei campioane de nivelul ei

Publicat: 17 sept. 2019

Lansat cu surle si trambite pe 1 decembrie 2018, site-ul simonahalep.com nu tine deloc pasul nici cu ritmul impus de jucatoarea in varsta de 27 de ani pe teren, nici cu realitatile erei digitale alerte in care ne aflam.

O simpla vizita pe pagina oficiala pe care Simona Halep isi imbia fanii sa o acceseze pentru ca "sa fiti la curent cu turneele la care voi juca si toate noutatile" arata clar ca ultima actualizare este facuta cu prea mult timp in urma.

Presa din intreaga lume a anuntat joi, 12 septembrie, ca antrenorul australian Darren Cahill va reveni in echipa Simonei in 2020, preluand clipul distribuit de romanca pe retelele de socializare,. Chiar daca nu a putut concura din punct de vedere al impactului cu cealalta veste-soc de joi – a revenirii in activitate a belgiencei Kim Clijsters (fost numar unu mondial, retrasa in 2012), informatia refacerii cuplului Halep – Cahill a avut ecouri pretutindeni. Sau aproape pretutindeni, pentru ca site-ul simonahalep.com a omis pur si simplu informatia.

Varianta in limba romana prezinta in schimb in capul listei la sectiunea Stiri confirmarea parteneriatului dintre Simona Halep… si Daniel Dobre, intr-un material publicat pe data de 20 martie 2019.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit