Sport

Simona Halep nu se grăbește să revină pe teren! „Tenisul nu este totul în viața mea”

Publicat: 06 apr. 2020

Simona Halep nu a mai jucat tenis de la Dubai, turneu pe care l-a câștigat după o finală în fața Elenei Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6. Sportiva noastră profită de pauza forțată luată din cauza pandemiei de COVID-19 și susține că va sta departe de teren cel puțin încă o lună.

„Trebuie să ascultăm ce spun experții. Să stăm acasă, în siguranță. Tenisul nu este totul în viața mea. Am avut mulți ani în care a fost o prioritate, și încă mai este. Fac tot ce pot pentru a rămâne în formă și a fi pregătită atunci când totul se va relua. E cea mai lungă perioadă în care nu am mai atins racheta de tenis. Nu am mai jucat tenis de la Dubai și vreau să o țin așa până peste o lună. Cred că am nevoie de asta după atâta timp”, a declarat Halep la emisiunea lui Mats Wilander de la Eurosport UK.

Românca și-a dezvăluit programul pe timpul pandemiei

Halep a dezvăluit faptul că nu a mai ieșit din casă de trei săptămâni și a făcut publică ora la care se trezește dimineața.

„Am 22 de zile de când nu am mai ieșit din casă. Mă trezesc pe la 10-11, fără alarmă, fără program, iau un mic dejun după care ies la o alergare în complex. Ne este permis să facem asta, pentru că e un complex rezidențial privat.
Apoi, revin în casă și fac exerciții pentru abdomen, pentru picioare. Lucrez în fiecare zi la condiția mea fizică și mă simt pregătită din acest punct de vedere”, a mai spus Halep.
Adauga un comentariu