Sport

Simona Halep rupe colaborarea cu Darren Cahill din nou. Nu se știe încă cine va fi noul antrenor

Publicat: 22 sept. 2021
simona halep în tricou roz pe teren
Simona Halep a încetat colaborarea cu Darren Cahill după 6 ani

Simona Halep a anunțat pe contul ei de Twitter faptul că în ceea ce privește colaborarea cu Darren Cahill aceasta s-a încheiat. Halep a postat un mesaj de mulțumire la adresa acestuia pentru rolul pe care l-a avut Cahill în evoluția ca sportivă.

Momentan sportiva nu a făcut niciun anunț oficial în care să declare cu cine va colabora în viitor.

Darren Cahill nu o va mai antrena pe Simona Halep

Simona renunță la colaborarea cu Darren Cahill pentru a doua oară. Halep după decizia de a înceta colaborarea cu acesta, Simona Halep a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care a mulțumit antrenorului pentru tot ceea ce a făcut pentru ea.

„După șase ani minunați de lucru împreună, Darren Cahill și eu am decis că este timpul să punem capăt relației noastre de lucru. Mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut un jucător de tenis mai bun și o persoană mai bună”, este mesajul Simonei.

Colaborarea dintre Cahill și Halep a început în 2015

În anul 2015, Halep a decis să fie antrenată de Darren Cahill. Aceasta a durat până în 2019, când antrenorul a decis că dorește să petreacă mai mult timp cu familia,, motiv pentru care s-a retras pentru o perioadă.

Antrenată de Darren Cahill, Halep a câştigat în anul 2018, titlu de Mare Şlem, fiind primul de acest fel la Roland Garros. Mai mult decât atât aceasta a terminat timp de doi ani consecutivi (2017 și 2018) pe primul loc în clasamentul WTA.

În anul 2020, sportiva a anunțat că și-a reluat colaborarea cu antrenorul Darren Cahill care a durat până anul acesta.

Cu cine a colaborat Simona Halep în perioada de pauză cu Cahill

După întreruperea din 2019 cu Darren Cahill, Simona a acceptat să fie antrenată de belgianul Thierry Van Cleemput, însă această colaborare a fost doar pentru o scurtă perioadă, mai exact, a încetat după turneul Doha. Întrebată de ce nu mai lucrează cu belgianul, aceasta a motivat că nu a existat compatibilitate între ei.

De asemenea, în luna martie 2019, aceasta a anunţat că va colabora cu antrenorul român Daniel Dobre. Această colaborare a culminat cu câştigarea titlului la Wimbledon, în iulie 2020.

Simona Halep pe locul 14 în clasamentul WTA

În acest sezon, sportiva s-a confruntat cu mai multe accidentări. Una dintre acestea a fsot extrem de gravă, fmotiv pentru care nu a putut juca din mai până în august. Acest lucru a pus-o în situația de a rata turneele de Mare Şlem de la Roland Garros şi Wimbledon, precum şi Jocurile Olimpice de la Toky. Având în vedere această lipsă, aceasta a ieșit din top 10.

Aceasta a anunțat totuși că în acest sezon va participa la turneele de la Indian Wells, Moscova şi Cluj-Napoca (Transylvania Open). Mai mult decât atât aceasta speră chiar să obțină calificarea la Turneul Campioanelor, programat la Guadalajara (Mexic) pentru perioada 10-17 noiembrie.

Darren Cahill nu a fost prezent la nunta Simonei Halep

Săptămâna trecută Simona Halpe și Toni Iuruc s-au căsătărit în Constanța. La nunta acestora au fost prezenți aproximativ 300 de invitați, însă nu și Darren Cahill.

Cu toate acestea, antrenorul a transmis mirilor prin intermediul rețelelor de socializare un mesaj de urare.

„Un cuplu senzațional. Petrecere frumoasă alături de familie și prieteni diseară!”

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit

După doi ani de relație cu omul de afaceri Toni Iuruc, Simona Halep s-a căsători, nunta având loc săptămâna trecută. Simona Halep s-a căsătorit la clubul din Constanța, unde le-au fost alături familia și 300 de invitați.

Printre cei prezenți care s-au bucurat împreună cu mirii au fost Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ilie Năstase și mai multe nume importante din sportul românesc.

Aceasta a purtat nu mai puțin de trei rochii toate fiind extrem de apreciate de oaspeți de cunoscători, declarând că au pus-o în evidență foarte bine.

Adauga un comentariu