Sport

Simona Halep s-a retras din semifinalele turneului de la Linz. Aceasta s-a accidentat la genunchi

Publicat: 11 nov. 2021
Simona Halep

Simona Halep a anunțat că nu poate să joace meciul cu Jaqueline Cristian din semifinalele turneului de la Linz! Halep acuză o accidentare la genunchi.

„Din păcate, nu pot juca în semifinala programată în această seară, după ce m-am accidentat la genunchi în meciul de miercuri. Aș face orice să pot juca, dar genunchiul s-a umflat și mă doare. Dacă aș juca, ar fi mai rău.

Aș vrea să le mulțumesc organizatorilor și fanilor pentru o săptămână fantastică. Sper să ne revedem”, a scris Simona Halep.

Jaqueline Cristian va juca finala turneului din Austria, unde va întâlni câștigătoarea meciului Alison Riske – Danielle Rose Collins.

Este a treia oară în această săptămână când Cristian beneficiază de pe urma unui abandon. Ea a ajuns pe tabloul principal de la Linz din postura de lucky loser, după ce Sorana Cîrstea a fost nevoită să se retragă din cauza unei rupturi la gambă.

Ulterior, a avansat în „sferturi”, după ce adversara sa, suedeza Rebecca Peterson, a fost nevoită să abandoneze din cauza unor probleme medicale, când scorul era 5-2 în favoarea româncei.

Câştigătoarea turneului va fi recompensatăt cu un premiu de 23.548 de euro şi 280 de puncte, în timp ce învinsa din finală va primi pentru parcursul de pe tabloul principal 13.224 de euro şi 180 de puncte.

Adauga un comentariu