Sport

Simona Halep: Sunt multumita. Am fost mult mai relaxata si mai increzatoare

Publicat: 10 nov. 2015
1

Anul 2015 a fost plin pentru Simona Halep. A inceput cu trofeul de la Indian Wells, a continuat cu prima semifinala US Open si ocupa locul 2 WTA.

Indian Wells a fost cel mai are trofeu din cariera mea. Am jucat foarte bine in vara, sunt multumita de parcursul meu in acest sezon. Am fost mult mai relaxata si mai increzatoare, m-am bucurat de fiecare meci”, a declarat Halep pentru wtatennis.com.

De altfel, anul acesta a si invatat multe lucruri care sa o ajute in viitor pe teren.

„Am invatat cum sa joc fara presiune cand trebuie sa apar ceva, puncte sau chiar titlu. Daca sunt relaxata si ma bucur de fiecare moment ma ajuta sa fiu mai concentrata si pot castiga meciuri dificile”, a explicat tensimena.

Insa, a a vorbit si despre presiunea simtita de la fanii romani.

„In Romania, lumea imi spune ca trebuie sa castig toate meciurile, dar nu sunt un robot. Sunt o fata normala si o jucatoare la fel de normala. Am suisuri si coborasuri. Incerc, acum, sa ma concentrez doar pe ceea ce am de facut, sa nu ma gandesc la ce spun oamenii despre rezultatele mele”, a sustinut aceasta.

Pentru anul viitor, sportiva spune ca vrea sa isi imbunatateasca jocul si servirea. Pana atunci, insa, isi va lua o vacanta, iar apoi va reveni la antrenamente.

Adauga un comentariu