Cancan

Simona Hapciuc de la Survivor România, pusă la zid de colegii de echipă. Faimoşii au aruncat cuvinte grele: „O să clachez din punct de vedere psihic”

Publicat: 02 feb. 2021
simona hapciuc survivor
Simona Hapciuc de la Survivor România a fost pusă la zid de colegii de echipă. Se pare că Faimoşii s-au dezlănţuit la adresa sa şi i-au aruncat cuvinte grele

Simona Hapciuc de la Survivor România a fost pusă la zid de colegii de echipă. Se pare că Faimoşii s-au dezlănţuit la adresa sa şi i-au aruncat cuvinte grele. Simona Hapciuc s-a simţit jignită, a izbucnit în lacrimi şi a mărturisit că este la un pas de a ceda.

Telespectatorii au fost martori în ultima perioadă la Survivor România la mai multe conflicte şi scandaluri între concurenţi. Nu de puţine ori, aceştia nu au ţinut cont că sunt filmaţi şi şi-au aruncat cuvinte grele unul altuia.

Simona Hapciuc de la Survivor România, pusă la zid de colegii de echipă

Simona Hapciuc a fost pusă la zid de colegii de echipă. Faimoşii s-au dezlănţuit şi au avut multe lucruri de reproşat. Concurenta a fost atacată din toate părţile şi a izbucnit în lacrimi.

Întreg conflictul a început în momentul în care Georgiana Lupu a întrerupt-o în timp ce vorbea. Deranjată, Simona Hapciuc i-a atras, iar de aici până la avalanşa de reproşuri a mai fost un singur pas. Imediat Faimoşii s-au aprins şi au început să o critice pe colega lor.

Simona Hapciuc s-a simţit jignită şi a mărturisit că este la un pas de a ceda. Este sătulă de răutăţile colegilor şi nu înţelege de ce s-au comportat atât de dur cu ea. Printre lacrimi a mărturisita că a ajuns la capătul puterilor.

„Mi s-au adresat cuvinte foarte grele. Aş vrea doar să se înţeleagă că sunt efectiv dărâmată înăuntrul meu. De la începutul competiţiei nu am greşit absolut deloc nimănui cu nimic, dacă am greşit mereu m-am dus şi mi-am cerut scuze şi i-am rugat să îmi înţeleagă comportamentul puţin mai impulsiv. Dar mereu am încercat să îi ajut, am stat, am vorbit cu ei, cu băieţii, cu fetele. Asta pentru că sunt foarte inimoasa şi vreau mereu să ajut şi să nu treacă şi alţii prin ce am trecut eu.

M-au pus la zid şi au aruncat în mine cu tot ce au putut ei. M-au făcut ipocrită, falsă, mincinoasă. Am momente când simt ca o să clachez din punct de vedere psihic pentru că toată lumea devine foarte foarte rea. Singura problemă e că suntem foarte răi unii cu alţii şi nu înţeleg de ce. Trebuie să fim o echipă unită pentru că jocul abia a început, mai sunt 4 luni.”, a spus Simona Hapciuc.

„Ne dăm în cap unul altuia”

Mai mult, Simona condamna răutatea coechipierilor şi se simte exclusă. Deşi a avenit în cadrul show-ului să lupte pentru fiul său, concurenta este complet dezarmată de atitudinea maliţioasă a celor din jurul ei.

„Ce facem, ne dăm în cap unul altuia? Ce e cu răutatea asta?? Mie nu mi-a venit să cred câtă răutate a ieşit din ei. Sunt şi eu un suflet, câte să îndur? Ăla mă face într-un fel, ăla îmi spune că nu sunt bună, ăla ţipă la mine. Sunt un suflet de femeie, am venit aici să lupt pentru copilul meu să îi ofer o viaţă mai bună şi mi se pare că s-au pus toţi băieţii în capul meu şi vor să îmi dea un şut şi să mă arunce în mare”, a mai spus Simona Hapciuc.

Zanni, atac dur la adresa Alexandrei Stan

La un moment dat, concurenţii au ajuns la concluzia că între Zanni şi Alexandra ar exista o chimie aparte şi că ar fi vorba de o idilă.

”Este o apropiere mai specială între Alexandra şi Zanni, însă cred că este vorba doar de amiciţie şi o conexiune ca şi prieteni. Se înţeleg bine din punctul ăsta de vedere. Eu aşa văd, dacă e ceva mai mult… nu mă pot exprima. O să iasă la iveală pe parcurs”, a declarat Faimosul Cosmin Stanciu, potrivit wowbiz.ro.

Însă, Zanni neagă orice legătură şi mai mult, considera că nu are ce cauta artista în competiţie. Nu e un membru important al echipei şi îşi doreşte ca aceasta să părăsească competiţia.

”Dacă e să pierdem noi şi să fie un nominalizat la Razboinci şi unul de la Faimoşi, cumva nu ne oferă nouă garanţia că iese verigă slabă pe care o vom vota. Te gândeşti că Alexandra Stan are fani, dar fanii ei o iubesc pe ea cum este în afară concursului, nu ai cum să iubeşti prezenta Alexandrei Stan în acest concurs pentru că Alexandra Stan nu are ce cauta în acest concurs!„, a declarat artistul.

Adauga un comentariu