Cancan ultimă oră

Simona Pătruleasa arată senzațional la 47 de ani: Ce a primit în dar prezentatoarea TV

Publicat: 19 nov. 2021
Simona Pătruleasa arată senzațional la 47 de ani Ce a primit în dar prezentatoarea TV
Vedeta postului Kanal D a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani pe 17 noiembrie

Simona Pătruleasa a împlinit vârsta de 47 de ani. Prezentatoarea de la Kanal D a avut parte de multe felicitări din partea familiei, prietenilor și colegilor. De asemenea, fanii din mediul online i-au trimis foarte multe mesaje. Știrista a primit în dar și un tort original, decorat cu fructe, macarons și trandafiri roșii.

Vedeta postului Kanal D a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani pe 17 noiembrie. Simona Pătruleasa a fost avut parte de numeroase surprize din partea celor dragi dar, fiind răsfățată de întreaga familie.

simona patruleasa cu un tort in mana de ziua ei
Simona Patruleasa a reușit să adune o comunitate de peste 120.000 de urmăritori pe Instagram

Cum arăta tortul Simonei Pătruleasa la aniversarea de 47 de ani

Familia împreună cu prietenii vedetei de la Kanal D au pregătit un tort extrem de frumos. Tortul aniversar a fost făcut la comandă în formă de cifra împlinită, 47. Acesta era decorat cu flori superbe, trandafiri roșii și fructe.

„Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele, florile superbe și mesajele minunate”,  a scris Simona Pătruleasa pe Instagram.

Pe lângă tortul absolut fabulos primit de vedeta de la Kanal D, ea a primit și un buchet extrem de frumos din partea prietenilor. Simona Pătruleasa a ținut să le mulțumească printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, postând și o poză cu acel buchet deosebit.

„Alexia, Alex și Isabela m-au surprins cu aceste flori minunate! Vă Mulțumesc pentru prietenie și pentru că mereu vă gândiți la mine!”, a scris Simona pe Facebook.

Simona Pătruleasa este căsătorită cu omul de afaceri Sabin Ivanof și are o fiică care se numește Ingrid Maria Lucia.

simona patruleasa alaturi de fiica sa ingrid
Simona Patruleasa are o fetita de 10 ani

Simona Pătruleasa: Copii știristei de la Kanal D

O perioadă lungă Simona Pătruleasa s-a chinuit să devină mamă. Ani la rând, vedeta de la Kanal D și-a dorit să devină mamă, însă medicii susțineau că nu poate avea copii. Aceasta a mărturisit că a început să se gândească și la varianta unei mame-surogat.

„Nu poţi avea copii. (…) În momentul acela cade cerul pe tine şi simţi că o iei razna. A căzut ca un trăznet vestea. Nu m-am putut obişnui cu ideea. A fost un moment greu, am suferit enorm”, a spus știrista de la Kanal D.

Vedeta a mărturisit că a mers la specialiști care să o ajute, urmând trei tratamente. Acestea erau extrem de dureroase, fiind nevoită să facă injecții în abdomen. Simona Pătruleasa s-a injectat de 300 de ori, trecând de fiecare dată printr-o durere imensă.

Minunea s-a întâmplat în 2011, atunci vedeta a născut o fetiță perfect sănătoasă. Micuța cântărea aproape 4 kg și avea 56 de cm. Ingrid Maria acum are 10 ani, fiind unicul copil al știristei Simona Pătruleasa.

Acum câțiva ani, vedeta trebuia să devină din nou mamă, însă din păcate a pierdut sarcina.

„Cred că au trecut doi sau trei ani. nici nu mai ştiu. Am pierdut sarcina pe la 10 săptămâni. Aveam o stare ciudată, am simţit că se întâmplă ceva. Doamna doctor era plecată în America, am mers la medic şi am constat că se oprise inimioara. Atunci a fost cel mai greu, poate mai greu decât atunci când făceam tratamente”, a mărturisit frumoasa brunetă.

selfie simona patruleasa
Ani la rând, vedeta de la Kanal D și-a dorit să devină mamă, însă medicii susțineau că nu poate avea copii

Simona Patruleasa: Instragramul nu este o prioritate pentru ea

Simona Patruleasa a reușit să adune o comunitate de peste 120.000 de urmăritori cu care nu ezită să se împărtășească cu cele mai frumoase momente din viața sa. Postează poze decente, nu apare în ipostaze fierbinți, iar locația preferată pentru poze este platoul Kanal D. De asemenea, aceasta nu încearcă să-și crească pagina de Instagram, preferând ca oamenii care își doresc să-i fie alături în online să vină natural.

Aceasta a mărturisit în cadrul unui interviu că cel mai mult o deranjează la oamenii din online faptul că judecă prea ușor. Frumoasa brunetă nu este o prezență foarte criticată pe Instagram, dar a reușit să simtă pe propria piele ce înseamnă „hate“-ul din online.

Simona Patruleasa a spus că este foarte ușor să judeci și să spui vorbe grele, rănind astfel persoanele, dar la ce bun? Vedeta consideră că este foarte important ca oamenii din online să-și vadă de propria viață și să încerce să fie mai buni și înțelegători.

simona patruleasa in platoul kanal d
Simona Pătruleasa este căsătorită cu omul de afaceri Sabin IvanofAdauga un comentariu