Mozaic muzical

Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, apel disperat: „sa ne rugam…”

Publicat: 14 mai 2019
3

Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, a spus ca starea de sanatate a artistului este una extrem de grava, iar medicii sunt rezervati. Mihai Constantinescu a suferit un stop cardiorespirator si, potrivit informatiilor, s-ar afla in coma

Sotia sa le transmite tutror celor care il iubesc pe Mihai Constantinescu sa se roage pentru artist in aceste momente foarte dificile. Artistul se afla internat la Spitalul Floreasca, iar medicii sunt rezervati.

„Tot ce pot sa va spun este ca trebuie sa ne rugam pentru el. Ce pot sa spun… Medicii sunt rezervati. Nici eu nu stiu prea multe. Situatia este grava. Sa ne ajute Dumnezeu! Nu pot spune nimic altceva decat ca sper si ma rog”, a spus Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu. „Daca iubiti un mare artist al Romaniei va propun sa ne rugam si sa ne dorim ca el sa fie bine”, a mai spus sotia lui Mihai Constantinescu.

Si Adrian Daminescu a postat pe pagina sa de socializare un mesaj emotionant. „Mihai Constantinescu, colegul nostru trece prin momente dificile. Sa ne rugam si sa fim alaturi de el”, a scris artistul.

Cristi Brancu: ”Sufletul dumneavoastra sa fie alaturi de Mihai Constantinescu”

Cristi Brancu a facut, aseara, un apel de suflet, rugandu-i pe toti telespectatorii sa trimita gandurile lor bune catre Mihai Constantinescu.

”Sunt convins ca asa cum rugile noastre si sufletele noastre au fost cele care au contribuit la readucerea la viata ca printr-o minune a lui Gabi Cotabita asa va fi si pentru Mihai Constantinescu. El a suferit o operatie in 2017, si-a revenit, a cantat, a avut o viata echilibrata. Va invitam sa fiti alaturi si in aceasta seara sa trimiteti ganduri bune. Sufletul dumneavoastra sa fie alaturi de Mihai Constantinescu”, a spus prezentatorul TV in cadrul emisiunii pe care o modereaza la Antena Stars.

“Exista viata dupa operatiile pe inima”

In urma cu 11 ani, Mihai Constantinescu a trecut printr-o interventie de inlocuirea a valvelor naturale ale inimii sale, cu unele artificiale, biologice. O disfunctie care a aparut in 2017 la nivelul valvei mitrale l-a adus pe cantaret pe masa de operatie, unde a petrecut sase ore.

“Exista viata dupa operatiile pe inima, insa trebuie sa ai curaj si incredere in medicul pe care l-ai pentru aceasta interventie. Am avut sansa sa ajung la conf. Dr. Horatiu Moldovan. Am avut o interventie destul de delicata, in sensul ca am fost operat a doua oara, iar operatia aceasta clasica presupune multa atentie si, pentru ca a fost a doua interventie de acest gen, am sangerat mai mult, am revenit in sala de operatie, totul s-a terminat cu bine. Ma simt minunat si doresc sa le spun tuturor celor care au o temere vizavi de a-si rezolva o problema la nivelul valvelor sau orice alta afectiune pe cord sa mearga cu incredere, pentru ca medicina a evoluat foarte mult si sunt convins ca specialistii nostri sunt de aceeasi valoare cu a celor din strainatate”, a declarat Mihai Constantinescu pentru PRO TV.
Adauga un comentariu