Celebritati

Simona Senzual despre Emmy: ‘Eu nu stau la masa cu prostituatele’

Publicat: 13 mai 2010

Simona Sensual a intervenit prin telefon la emisiunea lui Dan Capatos de pe Antena 1 pentru a clarifica o data pentru totdeauna scandalul care s-a iscat intre ea si cantareata Emmy la emisiunea ‘Bun de cinste’.

Simona Sensual trece printr-o perioada foarte dificila. In urma scandalului pe care l-a avut cu Emmy la emisiunea ‘Bun de cinste’, a fost data afara din casa de catre iubitul ei, Nicu Maharu.

Ea a intervenit telefonic la emisiunea ‘Un show pacatos’ pentru a lamuri situatia si pentru a pune punct acestui taraboi. Simona a precizat, insa, ca nu vrea sa vorbeasca despre relatia ei cu Maharu, ci vrea sa-si faca datoria morala fata de parintii ei.

‘Eu nu am stiut care sunt celelalte invitate. Am luat parte la show-ul Bun de cinste nestiind cine mai este invitata in aceasta emisiune. Ce m-a deranjat acolo? Eu la momentul in care ma aflam la masa cu aceasta domnisoară, cum se cheama ea, exact in ziua respectiva aparuse in ziar ca este chiar prostituata. Eu cand am vazut ca la acea masa se afla aceasta domnisoara de moravuri usoare am zis ca eu nu stau la masa cu prostituatele’, a declarat Simona facand referire la Emmy.

sursa: click.roloading...

Adauga un comentariu