News Flash:

Simpozion international al producatorilor de paine

15 Octombrie 2004
699 Vizualizari | 0 Comentarii
•Simpozionul a fost dedicat specialistilor in domeniu •A participat o importanta delegatie de profesori universitari din Ankara si Istanbul

Ieri, in organizarea societatii comerciale Rompak din Pascani, la Casa de Cultura "Mihail Sadoveanu" s-a desfasurat un simpozion pe temele "Calitatea drojdiei si a painii" si "Metode moderne de panificatie". Acest simpozion a fost dedicat specialistilor in domeniu, la reuniune participand mai mult de 100 de persoane din intreaga tara, dar si o importanta delegatie de profesori universitari din Ankara si Istanbul. Membrii delegatiei straine sunt specialisti in panificatie si alimentatie publica. Printre oaspetii de onoare s-au numarat primarul municipiului Pascani, Neculai Ratoi, si Aurel Popescu, presedintele Rompan. "Au fost demersuri importante pe care le-am facut impreuna cu cei de la Rompak pentru ca investitia lor sa se desfasoare in municipiul nostru. Acum, toti cei care se ocupa de acesta afacere putem spune ca sunt oameni de-ai locurilor. Pentru importanta pe care au acordat-o municipiului Pascani, prin dezvoltarea investitiei, ii vom propune pe cei care se ocupa de destinele unitatii sa fie desemnati cetateni de onoare ai municipiului", a spus Ratoi.
In calitatea sa de presedinte al Rompan, Aurel Popescu a mentionat ca cei pe care ii reprezinta au militat pentru investitia de la Pascani a investitorilor de Rom Pak, apreciind calitatea produselor comercializate. "Aceasta firma acopera, la ora actuala, aproximativ 70 - 80 la suta din necesarul de consum de drojdie al tarii. In viitorul apropiat, firma va avea o piata de desfacere si in strainatate, fapt ce creste prestigiul ei", a declarat Aurel Popescu.
Simpozionul s-a axat si pe ultimul serviciu pe care firma Rompak l-a lansat pentru parteneri. Este vorba despre Centrul de instruire a personalului in panificatie, deschis de aproape trei luni. In cadrul acestui program, grupe de cate sapte cursanti din toata tara vin sa se specializeze in panificatie."Pe langa activitatea de baza, Rompak o dezvolta si pe cea de instruire in panificatie pentru clientii sai. Scopul acestei actiuni este, pe langa strangerea relatiilor cu cei care folosesc produsele Pakmaya, si perfectionarea lor. Ne dorim clienti care sa fie la fel de competitivi ca noi in perspectiva aderarii Romaniei la standardele europene", a mentionat Radu Stefanescu, purtatorul de cuvant al Rompak Pascani.
Marius PARTENI
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 22 queries | Mysql time :0.016526 (s)