Eveniment-Social

Simulacru de dezbatere pentru alegerile locale. Deputatul Cosette Chichirau se viseaza primarul orasului

Publicat: 06 oct. 2019

@ In prag de campanie pentru alegerile prezidentiale au aparut altii care isi fac planurile pentru functia de primar al municipiului Iasi @ Cativa membri ai filialei iesene USR Iasi s-au adunat ieri intr-o intalnire interna, pentru a dezbate despre viitorului orasului si ideile lor pentru primarie @ Discutiile s-au invartit in jurul deputatului Cosette Chichirau, care vrea sa ajunga la Palatul Roznovanu @ Fara vreo masura concreta pentru ieseni, aceasta vrea sa devina noul primar al urbei @"Un cretin e un cretin. Doi cretini sunt doi cretini. Zece mii de cretini formeaza un partid politic", sustinea celebrul scriitor Franz Kafka

Cu cateva luni bune inainte de alegerile locale, au aparut persoane care se viseaza deja primar al orasului Iasi. Asa s-a intamplat si recent la o intalnire interna a filialei iesene a Uniunii Salvati Romania (USR), unde o parte a membrilor formatiunii au pus de o dezbatere privind candidatura la alegerile locale.

Intr-o sala destul de mica ocupata pe trei sferturi, membrii USR in frunte cu deputatul Cosette Chichirau au organizat o asa-zisa dezbatere interna privind alegerile locale si modul cum ar putea fi administrat orasul. Simulacrul de dezbatere nu a adus nimic eficient in administrarea orasului.

De altfel, Cosette Chichirau si-a prezentat proiectul de candidatura, in care a discutat mai mult despre digitalizarea primariei, decat despre investitii in municipiu.

In loc de idei pentru bunastarea iesenilor si proiecte care sa vina in sprijinul urbei, aceasta a prezentat o serie de date statistice fara relevanta, care nu duc nicaieri. Este greu de crezut cum pot astfel de oameni sa administreze un oras, fara sa cunoasca strazile, sa stie care sunt nevoile municipiului, si care fac planul doar din birou.

Vezi si: Incredibil! USR Iasi s-a transformat intr-o afacere de familie. Apartamentul matusii a devenit paravan pentru combinatiile deputatului Cosette Chichirau- FACSMILE

Dezbaterea nu a adus nimic relevant, proiectele lipsind cu desavarsire din planurile celor ce vor sa ajunga la primarie. Cu toate acestea, liderii USR se asteapta la voturi, asta si pentru ca sunt destui in oras care le vor acorda sprijinul, in ciuda faptului ca nu au adus nimic concret pentru Iasi. Daca cetatenii orasului vor vota persoane care nu cunosc nici macar strazile centrale din Iasi, atunci lucrurile se duc intr-o directie gresita. Iesenii au nevoie de persoane care sa le reprezinte interesele la cel mai inalt nivel, de oameni care cunsoc problemele urbei in amanunt.

Pana acum, persoane precum Cosette Chichirau nu au dovedit decat ca stiu sa faca scadal, ca sunt capabile sa acapareze un partid intreg pentru a-si atinge scopul. Deputatul USR s-a facut remarcata prin diverse scandaluri interne in partid, dupa ce a dus sediul USR la matusa sa in apartament, a tinut secreta contabilitatea si dupa ce si-a pus oamenii de incredere in filiala, iar dezastrul pare ca bate la usa. "Un cretin e un cretin. Doi cretini sunt doi cretini. Zece mii de cretini formeaza un partid politic", sustinea celebrul scriitor Franz Kafka.

Comentarii
  • pt mine este foarte ciudat cum un partid ca USR care a castigat in mai un procent incredibil de mare nu poate aduna la prezentarea candidatului la primaria Iasi nici macar 100 de membri sau simpatizanti, nici macar pe celebrul Ghetau nu l-am vazut ? Oare ce sau cine se ascunde in spatele acestui partid ? Ca si candidatul la prezidentiale Barna numai abureli menite s a distraga atentia de la adevaratele probleme ale tarii, serviciile joaca tare !

Adauga un comentariu