Actualitate

SIMULARE BACALAUREAT. Elev din Iasi eliminat pentru frauda. Vezi subiectele la matematica si istorie – UPDATE FOTO

Publicat: 05 mart. 2014

UPDATE 15:15 – „La nivelul judetului Iasi s-a inregistrat o prezenta foarte buna la simularea organizata azi, de aproximativ 91%, atat la clasa a XI-a, cat si la clasa a XII-a. Un numar de 11.547 candidati au sustinut examen la matematica, in timp ce 3.055 au sustinut examen de simulare la istorie. Un elev a fost eliminat din examen datorita intentiei de fraudare. Examenul de simulare a fost organizat in 61 de unitati de invatamant, urmand ca evaluarea tezelor sa se desfasoare centralizat, in 14 centre zonale organizate in judet. Rezultatele vor fi cunoscute de elevi in a doua jumatate a lunii martie”, spun reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi.

STIRE INITIALA – Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale (MEN) privind organizarea si desfasurarea simularii examenului de Bacalaureat, astazi, 5 martie, elevii sustin proba obligatorie a profilului.

Citeste si SIMULARE BACALAUREAT. Elevii sustin astazi proba la limba materna

Este vorba despre examinarile la matematica si istorie, in timp ce urmatoarea proba va fi cea la alegere a profilului si specializarii, care include anatomia si fiziologia umana, genetica si ecologia umana, biologia vegetala si animala, chimia, economia, fizica, filosofia, geografia, informatica, logica, argumentara si comunicarea, psihologia si sociologia.

Citeste si SIMULARE BACALAUREAT. Elevi din Iasi eliminati pentru frauda. Ce spun cei de la ISJ

3 martie 2014 – Limba si literatura romana (proba scrisa)
4 martie 2014 – Limba si literatura materna (proba scrisa)
5 martie 2014 – Proba obligatorie a profilului E)c) (proba scrisa)
7 martie 2014 – Proba la alegere a profilului si specializarii E)d) (proba scrisa)
14 martie 2014 – Afisarea rezultatelor

Adauga un comentariu