Actualitate

Sindicatele s-au aflat in dialog cu autoritatile

Publicat: 24 mart. 1999

Avindu-se in vedere actiunea din aceasta saptamina a sindicatelor, revendicarile confederatiilor sindicale Cartel Alfa, CNSRL Fratia, BNS si CSDR au constituit principalul subiect al discutiilor Comisiei consultative de dialog social.

Adoptarea unei legislatii care sa reglementeze responsabilitate in relatiile de munca, pozitia FPS in aceste relatii, modificarea politicilor fiscale si rezolvarea blocajului financiar au constituit punctele de vedere exprimate de reprezentantii confederatiilor. Lucrarile comisiei s-au extins si asupra problemelor curente cu care se confrunta societatile comerciale din transporturi, ca urmare a majorarii accizelor la carburanti si a impoitelor si taxelor.

Prezenti la aceasta intrunire, directorul FPS, Felix Hrestic, vicepresedintele CJ, Iordache Popa si subprefectul Spirdon Cretu, care este si presedintele comisiei, acestia au incercat sa sustina un dialog cu reprezentantii sindicatelor. Partile aflate in discutii nu au finalizat nici o intelegere referitoare la actiunea sindicala din 24 martie.loading...

Adauga un comentariu