Magazin

Sinead O’Connor, internata din cauza unei depresii

Publicat: 19 ian. 2012
1
Cantareata Sinead O’Connor a fost internata intr-o clinica irlandeza, unde va primi tratament contra depresiei, timp de doua saptamani.
Artista irlandeza, care sustine ca a incercat sa se sinucida la Los Angeles, la inceputul acestei luni, s-a internat intr-un spital din Irlanda, unde spera sa se trateze cat mai repede, informeaza Mediafax.
„Voi sta retrasa pentru cateva saptamani, dar ma voi intoarce. Nu va ingrijorati. Merg la spital, voi fi tratata contra depresiei. Nu ma simt bine deloc. Însa ei ma vor pune repede pe picioare. Voi fi vindecata peste cateva saptamani. A fost o decizie buna sa sun la spital. Medicii de aici sunt fantastici, au o echipa foarte buna. Mi-au spus ca voi fi din nou eu insami peste doua saptamani”, a declarat cantareata intr-un mesaj postat pe Twitter.
„Nimeni nu trebuie sa se ingrijoreze. Ar trebui sa va faceti griji doar daca o persoana deprimata nu merge la spital. Totul va fi bine, in scurt timp”, a adaugat Sinead O’Connor.
Sinead O’Connor a facut un apel disperat, solicitand ajutor psihiatric, intr-un mesaj postat tot pe Twitter, saptamana trecuta, in care afirma ca se afla „in mare pericol” daca nu primeste imediat medicamente pentru problemele ei psihiatrice. Cantareata a spus in acel moment ca nu vrea totusi sa mearga la spital pentru a obtine acel tratament.
„Realizez faptul ca voi avea probleme pentru ca fac acest lucru, dar Irlanda este o tara in care gasesti foarte greu ajutorul de care ai nevoie. Asadar, incerc alte metode si va intreb daca stie cineva vreun psihiatru din Dublin sau din regiunea Wicklow care ar putea sa ma consulte de urgenta, astazi. Chiar nu ma simt bine deloc si ma aflu in mare pericol. Sunt bolnava si am nevoie disperata de medicamente, astazi. Ma aflu cu adevarat in pericol. Va rog, contactati-ma pe e-mail-ul iamwonderful@me.com daca sunteti sau cunoasteti un psihiatru care poate sa ma ajute astazi”, a adaugat artista.
Adauga un comentariu