Stiri si curiozitati

Singura imagine cu baiatul cel mic al lui Ion Tiriac! Karim ii seamana leit omului de afaceri. Unde locuieste si ce face acum tanarul

Publicat: 25 mart. 2019

Toata lumea il cunoaste pe Ion Tiriac. Putini sunt insa cei care stiu ca omul de afaceri are un baiat foarte chipes numit Karim. Tanarul are 24 de ani si, la fel ca Ioana Tiriac, sora sa, Karim locuieste la Monte Carlo, alaturi de mama lor, Sophie Ayad (52 de ani).

Ce mare a crescut baiatul lui Ion Tiriac! Karim locuieste la Monte Carlo

Familia este un subiect sensibil pentru Ion Tiriac (78 de ani). Tocmai de aceea, omul de afaceri este foarte discret in ceea ce priveste viata privata. Fostul tenismen se lauda cu doi baieti frumosi. Publicul il stie bine doar pe unul dintre ei, pe Ion Alexandru Tiriac (42 de ani), rezultat din relatia cu manechinul american Mikette von Issenberg.

El este casatorit cu Ileana Lazariuc si are la randul lui doi baieti. Cuplul a decis sa traiasca discret.

Despre ceilalti doi copii ai magnatului, Ioana (21 de ani) si Karim (24 de ani), nu se stiu multe. Karim ii seamana leit lui Ion Tiriac. Multa lume s-a convins de acest lucru cand baiatul a venit in 2012 in Romania, la inaugurarea unui complex sportiv.

Karim Mihai stie limba tatalui sau. O perioada, Karim a avut bona romanca. Scolarizarea fiului sau cel mic l-a costa pe Tiriac o avere. El a absolvit prestigioasa scoala Deerfield Academy, din statul american Massachusetts, potrivit Click!. Aceasta reuneste elevi din 37 de tari si unde selectia este foarte riguroasa.

Karim a tinut racheta in mana, dar tenisul, sportul in care tatal sau a facut istorie, nu s-a prins de el. Este insa pasionat de fotbal.

Tanarul este fratele vitreg al lui Alexandru Tiriac si provine din relatia indelungata pe care Ion Tiriac a avut-o cu jurnalista egipteana Sophie Ayad.loading...

Adauga un comentariu