Stiri si curiozitati

Singurul fara cravata si deschis la camasa la festivitatea de la Ateneu! Ce a cautat fiul Vioricai Dancila in prim planul evenimentului de ieri??

Publicat: 11 ian. 2019

Ateneul Roman a fost plin ochi joi seara, cand a avut loc ceremonia de deschidere a Presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene. Lesne de inteles ca au luat parte la acest mare eveniment nume grele de oficiali europeni. Iar la loja principala s-au asezat cei mai importanti lideri ai Uniunii Europene si ai Romaniei.

Tariceanu, Tajani, Dancila, Tusk, Iohannis si Juncker au ocupat primul rand al lojei, in timp ce pe al doilea si-au facut simtita prezenta Emil Constantinescu, Valer Dorneanu sau Mihai Busuioc… Si, poate, un ”intrus”! Este vorba de Victor Dancila, nimeni altul decat fiul premierului Viorica Dancila. Odrasla celei care ocupa a doua functie in stat a avut chiar un loc privilegiat, chiar in spatele presedintelui Parlamentului European!

Intrebarea care se pune: ce a cautat baiatul Vioricai acolo? Si de ce s-a afisat total neprotocolar? Adica, tinuta lejera, fara cravata, descheiat la camasa! De fapt, ar fi destul de usor de intuit!

Viorica Dancila are, se pare, un statut dublu. Sa amintim de fermitatea cu care a reactionat, cerand pedepsirea vinovatilor, atunci cand invitatiile pentru marele eveniment au fost tiparite gresit, dar si cu o sumedenie de greseli gramaticale. Cu toate acestea, doamnei Viorica i s-au inmuiat genunchii atunci cand fiul ei, minunatie de baiat, a vrut si el sa se afle in rand cu lumea buna. Lumea cat mai buna. Si cum sa nu-i ofere, cu dragoste de mama in primul rand, invitatia ”facatoare de minuni”!

Desi evenimentul de la Ateneul Roman a avut o importanta majora pentru romani, se pare ca Vioricai Dancila nu i-a pasat si si-a ”plasat” fiul in al doilea rand al lojei, sa simta si el adevaratul gust al puterii!loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit