National

Singurul lucru care mai lipsea in Romania! Stadion de 20 de milioane de euro in Slatina

Publicat: 21 mart. 2019
1

La Slatina, oras cu 70.000 de locuitori, strazi pline de gropi si echipa de fotbal in liga judeteana, primaria vrea stadion de 20 de milioane de euro. Darius Valcov, consilierul pentru probleme economice al premierului, a fost primar acolo doua mandate si nu a reusit performanta sa ridice o arena. Actualul edil PSD spera sa isi vada insa visul cu ochii.

Ancheta la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina dupa ce 140 de radiografii au fost gasite in vestiarele a trei ortopezi

In Slatina, Compania Nationala de Investitii, din subordinea Ministerului Dezvoltarii, a aprobat construirea unui stadion modern pe locul vechii arene „1 mai”, costul lucrarilor urmand a se ridica la 90 de milioane lei, aproximativ 19 milioane de euro. Noul stadion va avea o capacitate de 10.000 de locuri, potrivit GSP.

Anii trecuti, guvernul a gasit bani, 3 milioane de euro tot de la Compania Nationala de Investitii, pentru a construi un stadion la Turnu Magurele. Stadionul a fost inaugurat in 2018, iar aici ar urma sa joace Vointa Turnu Magurele, locul 2 in Seria a 3-a din Liga a 3-a. Potrivit Gazetei Sporturilor, gruparea sportiva ar fi controlata de Valentin Dragnea, fiul presedintelui PSD.

Comentarii
Adauga un comentariu