Telefoane mobile

Siri, asistentul vocal de pe iPhone 4S, considerat o inselaciune – VIDEO

Publicat: 14 mart. 2012

Dupa ce a fost anuntat cu surle si trambite de Apple in octombrie anul trecut, Siri – asistentul personal de pe 4S, actuala generatie iPhone – este considerat o frauda de unul dintre utilizatorii sai din SUA, care a actionat in instanta gigantul american.

Un barbat din New York a intentat un proces companiei Apple pentru reclama falsa, sustinand ca spoturile companiei americane transmit un mesaj „inselator” despre capabilitatile lui Siri.

Frank M. Fazio si-a cumparat iPhone-ul 4S in luna noiembrie. El este doar unul dintre cei care se simt inselati de calitatile produsului Apple, scrie The Washington Post. Iata ce se arata in rechizitoriul procesului intentat saptamana trecuta la o curte federala din California:

In multe dintre reclamele Apple de la televizor, sunt prezentate persoane care folosesc Siri pentru a-si programa intalnirile, a gasi restaurante si chiar pentru a invata sa faca un nod de cravata. In spoturi, toate acestea sunt realizate cu usurinta cu ajutorul functiei Siri de pe iPhone 4S, o functionalitate prezentata contrar actualelor rezultate si performante ale aplicatiei„.

Fazio sustine ca Siri raspunde mult mai prost in realitate. Daca era intrebat de drumul catre un anumit loc, sau sa gaseasca un magazin, „Siri fie nu intelegea ce i se cerea, fie raspundea dupa multa vreme, iar raspunsul era gresit„.

Nu se stie ce daune cere in cadrul acestui proces, insa Siri este, in acceptiunea reclamantului, „cel mult un sistem in stadiul de dezvoltare„.

Unul dintre purtatorii de cuvant ai Apple a refuzat sa comenteze pe marginea actiunii din instanta.loading...

Adauga un comentariu