WoW!

Siropul natural care ajută la dizolvarea pietrelor la rinichi

Publicat: 26 feb. 2020

Aproximativ 25% din populaţie se confruntă cu problema calculilor renali (litiază renală), numiţi popular ‘’pietre la rinichi’’. În ceea ce priveşte bolile tractului urinar, după infecţiile urinare şi dereglările prostatei, calculii renali reprezintă a treia cea mai întâlnită afecţiune a acestui sistem. Ce sunt şi de ce se formează Calculii renali sau pietrele la rinichi sunt depozite minerale care se depun la nivelul rinichilor.

În timp ce rinichii filtrează toxinele din sânge, ei creează urină. Există cazuri în care sărurile şi alte minerale din urină se acumulează şi formează pietre mici la rinichi, care variază de la mărimea unui cristal de zahăr până la o minge de ping – pong. Dacă nu provoacă un blocaj, ele sunt rareori observate, însă pietrele la rinichi pot provoca dureri intense când se desprind şi îşi fac loc înspre uretere – conductele înguste care duc la vezica urinară.

Simptome

Când piatra trece prin tractul urinar, pacientul poate simţi sau experimenta:

  • Urinare frecventă sau dureroasă
  • Durere intensă în spate, abdomen sau în zona inghinal
  • Prezența sângelui în urină
  • Greaţă şi vărsături.

Pietrele mici pot trece neobservate, fără a provoca astfel de simptome. Pietrele la rinichi, favorizate de deshidratare Apariţia pietrelor la rinichi este favorizată înainte de toate, de deshidratare. Apa este necesară menţinerii sănătăţii aparatului urinar, respectiv a rinichilor. Prin stagnarea urinii în aparatul urinar sunt favorizate apariţia şi depunerea nisipului la nivelul acestuia, începând de la rinichi, uretere şi vezica urinară. Pentru a evita astfel de neplăceri, este recomandat consumul a cel puţin 2 litri de lichide pe zi.

Eficiența terapiilor recomandate pentru eliminarea calculilor renali poate creşte dacă acestea sunt combinate cu adjuvante naturale, aşa cum este şi următorul sirop: Pietrele la rinichi, eliminate prin metode naturale Sirop pentru eliminarea pietrelor la rinichi Lămâia acţionează asupra pietrelor ca un dizolvant, le transformă în nisip, iar acestea sunt eliminate ulterior prin urină.

Combinaţia de ulei de măsline şi zeamă de lămâie stimulează eliminarea pietrelor de la rinichi, însă acidul citric din sucul de lămâie este eficient şi pentru dizolvarea calciului din calculii renali, oprind creşterea acestora în dimensiune. Efectul diuretic al rădăcinii de pătrunjel este de foarte mare ajutor pentru eliminarea microcalculilor din rinichi şi din vezica urinară.

Ingrediente:

  • 250 ml. ulei de măsline presat la rece
  • 250 gr. miere organică
  • 250 gr. lămâie
  • 250 gr. rădăcină proaspătă de pătrunjel
  • 1 cană sirop de arţar

Mod de preparare:

Lămâia se spală foarte bine, după care se taie în bucăţi mici, cu tot cu coajă. Se pune în vasul blender-ului şi se mizează foarte bine, până la omogenizarea să completă. În continuare, se spală rădăcina de pătrunjel şi se taie în bucăţi subţiri, care se adaugă peste lămâia din blender.

Se completează cu siropul de arţar şi uleiul de măsline, amestecând ingredientele bine, până la obţinerea unei paste. Siropul astfel obţinut se depozitează într-un borcan de sticlă, închis ermetic, în frigider. Administrare Din acest sirop se consumă o lingură, în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, vreme de cel puţin 3 zile. După administrarea siropului, se bea imediat 1 pahar de apă, urmând ca pe parcursul zilei săloading...

Comentarii
Adauga un comentariu