Actualitate

‘Sistemul’ este pe prapastie si isi foloseste toate ‘resursele’ pentru a NU se intampla acest lucru! Dan Tapalaga propraga, de zor, FAKE NEWS-uri

Publicat: 12 iul. 2019
1

Un cunoscut al sistemului, un protejat al acestuia, dar si beneficiar indirect, Dan Tapalaga face jocurile ''murdare'' ale binomului. Papusarul doreste linsarea unui om despre care nu se poate spune ca ar face jocurile cuiva, un om care nu este al sistemului, un om demn si vreo sansa de a fi ''coordonat'' de catre cineva. In alta ordine de idei, Dan Tapalaga este ajutat de site-ul de tip FAKE NEWS pe care il conduce pentru a-l haitui pe procurorul general interimar, Bogdan Licu. Cunoscut ca un exponent al aripii dure a presei sistemiste, Tapalaga sugereaza ca ar exista legaturi neprincipiale intre magistrat si un om de afaceri "care a avut inclusiv un dosar penal pentru fapte de coruptie la DNA".

Jurnalist? Liviu Dragnea lanseaza acuzatii incredibile la adresa lui Dan Tapalaga: ''Zilele trecute oferea bani pentru informatii despre fiul meu''

Talentati in folosirea tehnicilor de propaganda de tip sovietic, oamenii lui Tapalaga expediaza intr-un rand, sau mai precis in patru cuvinte esentialul, reluand pe patru pagini varianta procurorilor care l-au hartuit in 2016 pe Mircea Tudor. Cele patru cuvinte sunt: ”dosarul a fost clasat anul trecut”. Altfel spus, se folosesc de un abuz judiciar specific epocii Kovesi, pentru a discredita un om dovedit nevinovat si un procuror care nu convine sistemului de relatii si propaganda fondat de Macovei. Concluzia este limpede: aripa dura, aproape "kremlinista" a sistemului, nu doreste la Parchetul General un om pe care nu-l controleaza, care este echilibrat si nu poate fi folosit la lichidarea adversarilor politici.

Liviu Plesoianu lanseaza un atac dur la adresa Digi24 si Dan Tapalaga

Oamenii lui Kovesi vor sa 'controleze' contrabanda de la granita Romaniei?!

Inventatorul Mircea Tudor, cel acuzat ca "a avut inclusiv un dosar penal", este de fapt bestelit de sistem pentru ca incearca sa faca afaceri cu statul roman. Adica sa foloseasca in Romania un scanner inventat de el, care ar permite un control vamal mai eficient. Medaliat cu aur la Salonul de inventica de la Geneva, folosit in alte tari, interzis in Romania de procurorii lui Kovesi. Poate fiindca exista riscul reducerii evaziunii si a fraudei vamale?

Procurorul general interimar a deranjat presa sistemista pentru ca a incercat sa faca lumina in afacerea incalcita a adoptiei din Baia de Arama, dupa ce partenerul de ideal al lui Tapalaga, Danilet, decretase o solutie in acest caz. Doua greseli pentru care Onea si Portocala te ridicau de pe strada. In aplauzele lui Tapalaga et co. 

Comentarii
Adauga un comentariu