Magazin

Sisu risca sa revina dupa gratii. Vezi motivul

Publicat: 28 ian. 2014
1
Tudor Sisu nu scapa de problemele cu legea. Fosta sa sotie, Catalina, si mama ei s-au prezentat, ieri, in fata judecatorilor si au cerut sa fie protejate de cantaret. Tanara vrea sa demonstreze cu martori calvarul pe care l-a trait alaturi de fostul ei sot, dupa ce acesta a fost eliberat conditionat.
Catalina s-a prezentat in fata magistratilor de la Judecatoria Sectorului 2 si le-a cerut sa emita un ordin de protectie prin care sa-l oblige pe fostul component al trupei La Familia sa nu se mai apropie de ea si de mama ei, Magdalena Dinu. Tanara le-a aratat magistratilor actele prin care a divortat la notar si a insistat sa aduca martori care sa povesteasca cum urla la ea, o ameninta si o lovea bestial. Judecatorul a acceptat audierea unui martor.
Tudor Sisu nu s-a prezentat in fata instantei si nici nu si-a angajat avocat. El a fost reprezentat de un aparator din oficiu. Contactat telefonic de reporterii Click!, Tudor Sisu nu parea ca-si face griji pentru urmarile demersurilor facute de fosta sa sotie.

Tudor Sisu a fost prima oara arestat pentru consum de droguri in 2003 si condamnat la trei ani de inchisoare. La sase luni de la eliberarea conditionata din 2005 a fost arestat pentru detinere de droguri si a fost eliberat in 2007. Nu a scapat de obiceiurile rele. In 2011 a primit inca o condamnare definitiva la patru ani de inchisoare pentru trafic de droguri. Pe 29 mai 2013, Tudor Sisu a fost din nou eliberat, potrivit romaniatv.net.

Adauga un comentariu