Local

Site-ul Primăriei Iaşi a fost actualizat! Valoarea contractului a fost de aproximativ 10.000 euro – FOTO

Publicat: 30 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Site-ul Primăriei Iaşi a fost actualizat Valoarea contractului a fost de aproximativ 10.000 euro - FOTO
Noul site al Primăriei Iași poate fi vizualizat de internauți

Site-ul Primăriei Iaşi a fost refăcut de o firmă din Sibiu. Valoarea contractului a ajuns la aproximativ 10.000 de euro.

Vă aducem aminte că Primăria Iași a finalizat licitația pentru actualizarea site-ului instituției în lună martie a anului 2022. Cea mai bună ofertă a aparținut societății Sobis Solutions SRL, din Sibiu. Valoarea finală a contractului este de 52.480 lei fără TVA, aproape 10.000 de euro. Asta, în condițiile în care autoritatea contractantă a stabilit o prevedere bugetară de 170.000 de lei fără TVA, aproape 35.000 de euro.

Conform datelor financiare, societatea a înregistrat în 2020 o cifră de afaceri de 65,1 milioane de lei, profit de 9,6 milioane de lei, datorii de 9,8 milioane de lei, cu un număr de 183 angajați. Reprezentanții societății Sobis Solutions au explicat cum s-a ajuns la prețul final.

”S-a ajuns la acest preț în baza documentației. Nu este o ofertă subevaluată. În caietul de sarcini era stipulat că se poate lucra cu licențele existente sau cu licențe noi. S-a văzut diferența și în preț pentru că am ales varianta cu licențele existente. Mi mi se pare că au procedat foarte bine”, a declarat Eugen Crețu, reprezentant al societății din Sibiu, la acea vreme.

Adauga un comentariu