News Flash:

Situatia drumurilor din Moldova

15 Iulie 2005
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
•Situatia pe anumite drumuri ramane in continuare incerta. In conditiile in care ploile continua, este posibile sa fie afectate si alte drumuri. Situatia a mai fost remediata fata de ieri, doua drumuri fiind redate traficului rutier. Este vorba de Drumul National 2, care era blocat intre Focsani-Adjud si Focsani-Odjula. In continuare, circulatia se desfasoara cu restrictii de greutate pe aceste drumuri. Pentru cei care vor sa mearga cu autoturismul spre Bucuresti este recomandat sa foloseasca ruta Letea –Adjud - Focsani. Intre Adjud si Focsani se circula cu restrictie de greutate, greutatea maxima admisa fiind 3,5 tone. Pentru Constanta este recomandat ruta Barlad – Tecuci - Galati - Giurgeni.

Drumuri pe care circulatia este oprita

DN11A (Onesti-Adjud) In zona localitatii Urechesti drumul este distrus pe lungime de 120 metri.
DN12A (Comanesti-Onesti) In zona localitatii Targu Ocna, din cauza viiturii raului Trotus, a fost spalata umplutura din spatele culeei (infrastructura care se executa la capatul unui pod pentru a prelua sarcinile transmise de suprastructura acestuia si a sustine calea de acces pe pod), fiind afectata partea carosabila pe mai mult de doua treimi.
DN12A (Miercurea Ciuc-Onesti) Intre localitatile Ciobanus-Agas circulatia este oprita din cauza viiturii raului Trotus. Drumul este distrus pe o lungime de 80 metri.
DN12B (Targul Ocna-Slanic Moldova) Intre localitatile Targu Ocna-Ciresoaia din cauza viiturii raului Slanic drumul este distrus pe anumite sectoare.
DN23 (Focsani - Braila) Intre localitatile Nanesti-Maicanesti drumul este inundat.
DN24 (Tisita - Tecuci) Intre localitatile Tisita - Cosmesti drumul este distrus de viitura.
DN24 (Tisita - Tecuci) In localitatea Cosmesti viitura Siretului a blocat circulatia in dreptul Podului Cosmesti. Nivelul apei este in scadere.
DN2D (Focsani - Odjula) Intre localitatile Vidra si Lepsa drumul este rupt de viituri la kilometrul 22+000, kilometrul 39+800 si kilometrul 39+900. La kilometrul 56+521 terasamentul este distrus la podul peste raul Putna, la kilometrul 70 tunelul este blocat de stanci. Se lucreaza la refacerea umpluturii la podul de la kilometrul 56+521
DN2L (Tisit - Lepsa) Intre localitatile Vornita - Lepsa sunt sectoare afectate de viituri. La kilometrul 33+150 drumul este rupt. Podurile sunt rupte la kilometrii 34, 63, 73 si 74
DN2M (Odobesti - Andreiasu) Intre localitatile Odobesti - Andreiasu terasamentele rupte la poduri la kilometrii 10+800, 14 si 32

Drumuri nationale cu circulatia ingreunata

DN11 (Onesti - Bacau) In localitatea Helegiu o treime din terasament si partea carosabila este afectata.
DN11 (Onesti - Bacau) Intre localitatile Sanduleni - Barzulesti s-a amplificat alunecarea existenta. Se circula pe jumatate din partea carosabila.
DN11 (Targul Secuiesc - Onesti) In zona localitatii Ferastrau in urma viiturii s-au depus pe partea carosabila potmol si resturi. Se circula pe jumatate de cale cu restrictii de greutate, greutatea maxima este de 3,5 tone.
DN11 (Targul Secuiesc - Onesti) In zona localitatii Oituz este erodat terasamentul drumului pe jumatate din carosabil si pe lungime de 100 m. Se circula cu restrictii de greutate, greutatea maxima admisa fiind se 3,5 tone.
DN11 (Targul Secuiesc - Onesti) Intre localitatile Oituz - Poiana Sarata sunt degradari la podul existent. Se circula pe jumatate din partea carosabila cu greutate totala de maxim 3,5 tone. Se lucreaza la varianta provizorie.
DN12A (Miercurea Ciuc-Onesti) In zona localitatii Palanca apele crescute ale raului Trotus au afectat corpul drumului pe circa o treime din latimea partii carosabile. In zona localitatii Agas, viitura raului Trotus a rupt corpul drumului pe un sector de circa 50 m. Se circula pe jumatate calea carosabila.
DN12C (Gheorgheni-Bicaz) In zona localitatii Bicaz, viitura raului Bicaz a afectat drumul. Se circula pe jumatate din partea carosabila. A fost rupta platforma drumului pe o lungime de 80 metri si pe o latime de un metru partea carosabila este distrusa, precum si parapetul si zidul de aparare.
DN15 (Piatra Neamt-Bacau) In zona localitatea Rahova este spalat un sfert de con in spatele culeei, pe o treime din carosabil.
DN15 (Poiana Largului -Bicaz) In zona localitatii Poiana Largului, drumul este afectat de o alunecare de teren. Se circula pe jumatate calea carosabila. In zona localitatii Potoci, drumul este afectat de o alunecare de teren. Se circula pe jumatate calea carosabila.
DN2 (Focsani-Adjud) Intre localitatile Focsani - Adjud drumul este afectat de viituri, rampa de acces pe podul Garoafa este distrusa. Este potmol pe partea carosabila, se circula ingreunat, pe un carosabil acoperit cu potmol. Pe anumite sectoare se circula cu restrictii de greutate, greutatea maxima admisa fiind de 3,5 tone.
DN23 (Focsani- Braila) Intre localitatile Focsani - Nanesti sunt aluviuni pe partea carosabila. Se circula cu restrictii de circulatie, greutatea maxima admisa fiind de 3,5 tone.
Dragos LICA
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 22 queries | Mysql time :0.014768 (s)