Local

Situația primarului care a făcut sex cu două tinere în birou, analizată de partid

Publicat: 19 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Situația primarului care a făcut sex cu două tinere în birou analizată de partid

Reprezentanţii PNL Iaşi au anunţat că vor analiza situaţia primarului ieşean. De asemenea aceștia consideră autosuspendarea acestuia un gest firesc şi aşteptat.

„Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul mediatic, ce privesc circumstanțele implicării primarului comunei Mogoșești-Siret într-un dosar finalizat în primă instanță, Filiala Județeană PNL Iași a luat act de autosuspendarea acestuia din poziția de membru al Partidului Național Liberal.

În prima ședință a Biroului Politic Județean se va face o analiză a acestei situații, urmând a se lua o decizie conform statutului PNL. Gestul primarului de a se autosuspenda din calitatea de membru PNL este un gest firesc și aşteptat.”, au declarat pe o pagină de socializare reprezentanţi ai PNL Iaşi.

Primarul liberal Damian Butnariu, din comună Mogoșești-Siret, care a recunoscut în instanță, în cadrul unui proces penal, că a făcut sex cu două minore de 17 ani, chiar în sediul instituției, a avut în urmă cu două zile o reacție de orgoliu. Acesta a susținut că nu este decât un atac într-un an electoral și că povestea este veche de 13 ani. Fără a se disculpa de evenimentele petrecute acum mai bine de un deceniu, Damian Butnariu a susținut că este mândru de ceea ce a realizat că primar. Butnariu a decis să se autosuspende din PNL Iași, partid pe care îl reprezintă de ani buni. Acesta nu a renunțat, însă, și la funcția de primar al comunei Mogoșești-Siret.

Adauga un comentariu