Actualitate

Situatie exploziva la varful clubului Politehnica Iasi! Adrian Ambrosie i-a cerut demisia lui Tibor Selymes

Publicat: 22 nov. 2018
1

Comitetul Director a anuntat, prin vocea presedintelui executiv Adrian Ambrosie, ca asteapta o demisie de onoare a directorului sportiv Tibor Selymes. Ambrosie a declarat ca Selymes nu este la prima abatere si de aceea ar trebui sa plece din functie.

Citeste si: Primarul Iasului intervine in conflictul de la Poli Iasi: "Din punctul meu de vedere este o mare prostie"

"Noi, clubul, consiliul director, am pus la dispozitie ceea ce ni s-a cerut prin contract. Banii din drepturile TV, contractele de publicitate. Am adus o suma destul de consistenta. Pe de alta parte, domnul asociat trebuai sa vina si el cu o suma de bani. Din pacate, pana acum, cel putin conform datelor contabile pe care ni le-a prezentat directorul economic, par a fi bani adusi din diverse sponsorizari, mai putini decat banii cheltuiti pentru cei cinci oameni veniti in club odata cu Sabo. Discutam, suntem asociati, comunicam. Sunt anumite lucruri pe care ne despasesc, numai domnul Sabo poate sa dea raspunsul cu privire la banii pe care-i asteptam. De exemplu, intarzierea salariilor. O decizie extrem de proasta, din punctul meu de vedere, comunicata prost, intr-un mod gresit. O decizie luata de directorul sportiv, peste presedinte si peste directorul general. Mi se pare nepotrivit inaintea unui joc cu FCSB. Una peste alta, va spun, noi, consiliul director, ne-am reunit…. Conflictul domnului Stoican cu domnul Selymes. S-a trecut peste domnul Stoican in aducerea jucatorilor. Aceasta decizie asumata de el, fara sa fie comunicata antrenorului si conducerii, ne-a dus la o decizie care v-o pot spune acum, in premiera.

Citeste si: Scandalul generat de Horia Sabo bubuie dupa ce i-a facut "retardati" si "muritori de foame" pe cei de la Poli! Adrian Ambrosie: "A jignit un oras intreg!"

Vrem sa-i cerem demisia de onoare domnului Tibor Selymes, directorul sportiv al clubului. A prejudiciat imaginea clubului si ar fi putut arunca in aer vestiarul inaintea meciului cu FCSB. Cand Sabo a venit la Iasi a preluat managementul si atunci l-a adus pe Tibor Selymes, un director comercial. Au fost cinci oameni noi veniti in club. Sabo i-a promis lui Stoican ca are mana libera, sa poata sa faca selectia, ori toate lucrurile astea, din pacate, nu s-au intamplat. Sau s-au intamplat in foarte mica masura", a spus Ambrosie.

Adauga un comentariu