Actualitate

Situație fără precedent! O tânără s-a filmat în timp ce găurea prezervative într-un supermarket

Publicat: 24 ian. 2022
În urma imaginilor, polițiștii sibieni s-a demarat o anchetă pentru stabilirea tuturor faptelor, dar și dacă tânăra poate fi trasă la răspundere

O tânără s-a filmat și postat pe rețelele de socializare, în timp ce găurea mai multe prezervative din magazinul Auchan Sibiu.

Conform videoclipului, tânăra a folosit un ac de siguranță și a înțepat mai multe prezervative aflate în mai multe cutii. Imediat după sesizarea faptei, reprezentanții magazinului au dispus verificări suplimentare pentru depistarea cutiilor cu ambalaje deteriorate.

În urma imaginilor, polițiștii sibieni s-a demarat o anchetă pentru stabilirea tuturor faptelor, dar și dacă tânăra poate fi trasă la răspundere.

„Ca urmare a apariției pe rețelele de socializare a unui videoclip care înfățișează o tânără în timp ce ar deteriora produse dintr-un hipermarket din județul Sibiu, Compartimentul Relații Publice din cadrul I.P.J. Sibiu este abilitat să comunice următoarele: La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu s-a deschis o anchetă în vederea identificării persoanei în cauză și stabilirii situației de fapt pentru aplicarea măsurilor legale în consecință.

Până în prezent, la I.P.J. Sibiu, nu a fost înregistrată nicio plângere din partea unității comerciale, astfel încât cercetările sunt demarate din oficiu.” au declarat reprezentanții IPJ SIBIU.

Comunicatul companiei Auchan

„Imediat după primirea informației a fost transmisă o alertă internă în toate magazinele pentru verificarea suplimentară, cu maximă atenție, a integrității ambalajelor la vânzarea acestor produse. De asemenea, am realizat controlul tuturor produselor expuse la raft din categoria respectivă, în magazinul din Sibiu, în care a fost făcută filmarea. Am adăugat și mai multe afișe prin care rugăm clienții să anunțe angajații dacă găsesc un produs cu ambalaj deteriorat.

Probabilitatea ca produsul să fi ieșit din magazin este foarte scăzută, deoarece atât casierii noștri, cât și clienții, sunt atenți la integritatea ambalajului produselor, în general, iar în cazul de față, specificul produsului face ca el să nu fie cumpărat dacă ambalajul este desigilat sau deteriorat. De altfel, la nivelul unui an, am casat cutii deteriorate de prezervative în valoare de peste 100.000 de lei.

Suntem consternați că cineva a putut avea o astfel de idee, doar pentru a face audiență, și vă asigurăm că am demarat toate procedurile legale în acest sens. Siguranța și încrederea clienților sunt esențiale pentru noi, nu ne putem juca”, a transmis Auchan Retail România în urma incidentului.

Judecata soților Ceaușescu
Comentarii
Adauga un comentariu