Sport

Situatie INCREDIBILA la Steaua! Un titular se insoara in ziua in care echipa are un meci crucial

Publicat: 14 mai 2015

Problemele par ca nu se mai termina la Steaua. Un nou scandal intern la echipa din Ghencea, dupa ce Adi Popa va absenta la meciul de la Brasov, unul crucial în lupta pentru titlu. Mijlocasul fusese învoit de Costel Galca de acum câteva luni, pe când stelistii credeau ca vor câstiga titlul la pas. Astfel, în ziua în care colegii sai vor lupta, sub Tâmpa, pentru cele trei puncte, Adi Popa se va casatori.

Presedintele de imagine al Stelei a criticat public faptul ca Adi Popa si-a programat nunta într-o zi în care stia ca e etapa de campionat si spune ca este anormal ce a facut mijlocasul. „Daca înteleg ca un botez nu se poate amâna un tur întreg de campionat, pentru ca acolo sunt niste… ma rog, creste copilul, nu mi se pare normal ca Adrian Popa sa-si planifice nunta în ziua în care Steaua are meci. Nunta trebuia planificata ori în perioada de iarna, unde e o perioada mult mai lunga de pauza, ori peste o luna, ca putea astepta chiar mai mult. Un botez, si aici ma refer la Chipciu, e alta problema. Adi Popa ne va lipsi, chiar daca nu este într-o forma cum ne-am dori noi, ne va lipsi, pentru ca este un om care, prin viteza, prin jocul lui, de multe ori aiurit, pune în dificultate apararea adversa. Acum, daca si-a programat-o din timp, nu se mai putea schimba nunta. Au fost trimise invitatiile, s-a platit restaurantul, s-au facut pregatiri… O nunta e greu s-o mai amâni. Nu era cazul, însa, sa fie pusa acum”, a declarat Helmuth Duckadam, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport. Meciul FC Brasov-Steaua se va disputa sâmbata, 16 mai, de la ora 18:30, si va fi transmis la Digi Sport 1.loading...

Comentarii
  • Slabi ziaristi.
    Un titular se insoara cand echipa are un meci capital!
    In primul rand stimabililor nunta si mortu nu asteapta…
    In al doilea rand – nu e nici o pierdere – e un fotbalist care nu mai da randament de un an. Ce atata tevatura? Cat despre declaratia dl Ducadam fata de care am avut si voi avea in continuare o consideratie deosebita pentru un om extrem de echilibrat asta cu nu trebuia sa faca nunta acum ca joaca echipa prietene Popa se insoara, e intr-un moment unic al vietii. Steaua va mai avea zeci de meciuri, zeci de „finale” deci masoara putin evenimentele din viata unui om!

Adauga un comentariu