Actualitate

Dezastru la Spitalul Morții din Suceava! Încă 13 oameni au murit de COVID-19 la unitatea sanitară! Au mințit oficialitățile?

Publicat: 30 mart. 2020

Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul corinavirus. Toate cele 13 persoane cu vârsta cuprinsă între 40 și 80 de ani au fost internate în Spitalul Judetean de Urgență Suceava, in mai multe sectii, după cum urmează, nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie. Decesele au fost înregistrate în perioada 22- 29 martie 2020. Data confirmării rezultatelor pozitive către INSP este 30 martie 2020.
Comentarii
 • Unde esti Flutur, ai auzit au murit 13 oameni la Suceava si poate ii ai pe suflet.
  Ca presedinte CJ Suceava nu ai mustrari de constinta.
  Nu-i asa ai vrut sa-ti transferi ”infectatii cu Covid la Iasi si la voi trai nineaca.
  Nu-ti ajunge cat ti-ai batut joc de Iasi?
  Stii exista o ”legea a compensatiei” si nu se stie.

 • Flutur tu sa nu uiti, esti sluga lui Basescu ,acel nenorocit care inchidea spitale si posturi de politie .Crapi prostul Sucevei corupt si infect de corona virusi ca te credeai smecherul istet.
  Iasul iti da la mue

 • La Suceava se declara mortii pe perioada.De ce au asteptat sa moara 13 oameni pentru ai declara,pentru ca cifra 13 aduce ghinion.Dar cuvantul ghinion i-a adus lui Iohannis noroc,dar vrea guvernul sau.Atunci sa se cheme guvernul COVID 13 sau Ghinon.

Adauga un comentariu