National

Situație neașteptată în cazul nou-născuților depistați cu coronavirus. Doar unul dintre aceștia a ieșit pozitiv la a doua testare

Publicat: 07 apr. 2020

Primul rezultat la retestarea bebelușilor de la Maternitatea Odobescu din Timișoara a ieșit negativ. Este vorba despre singurul bebeluș din cei zece rămași în spital, născut prematur. Primul rezultat după retestarea celor zece bebeluși de la Maternitatea Odobescu din Timișoara este negativ. Potrivit unor surse medicale, unul dintre cei zece bebeluși depistați pozitiv cu Covid-19 a primit, la cea de-a doua testare, rezultatul negativ.

Este vorba despre rezultatul analizelor singurului bebeluș din cei 10 care a mai rămas în spital. Bebelușul e născut prematur. La Maternitatea Odobescu din Timișoara 10 bebeluși au fost diagnosticați cu noul COVID-19. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a cerut Direcției de Sănătate Publică Timișoara verificări urgente. Procurorii au deschis un dosar penal în cazul bebelușilor infectați cu noul coronavirus de la Maternitatea Odobescu din Timișoara.
Adauga un comentariu